Ben bir ara zayuftim ama kız kardeşim şakasına kilolu diyordu bana bende şaka olduğunu anlamadım ve iyice zayıflamaya başladim
51 52 kilolara rahat dusmusumdur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir ara zayuftim ama kız kardeşim şakasına kilolu diyordu bana bende şaka olduğunu anlamadım ve iyice zayıflamaya başladim
51 52 kilolara rahat dusmusumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dikkatli ol. Anoreksiya'ya yakalanma.
Açıklar mısın
kilo aldım oraya yazmayı unuttum hatta sevgilim de eski sevgili şu an çubuk kraker gibisin diyordu
Anoreksiya Nervoza, yemek yiyememe hastalığıdır. Genellikle aşırı zayıf kalmak isteyenler buna yakalanıyorlar. Bazı kilo takıntılı insanlar, yediklerini oral yolla tekrar çıkartarak vücutlarına enerji alımını durduruyorlar. Bunun sonunda da aşırı zayıflık kaçınılmaz oluyor. Tabi, bir süre sonra istesen de yemek yiyemez oluyorsun. Tedavisi şarttır.
Yok ya öyle olmadım ama eskisine göre kilo almiyordum
Metaboliktir muhtemelen
anlatmak istediğim şey şu kafayı yemiştim bu sözünü ciddiye alıp strese giriyordum çok aşırı Yemiyordum kiloma dikkat ediyordum derken yks senesi piskoloji olarak fittirdigim zaman kilo almaya başladım antidepresan falan aldım iştahım da artmaya başladı 1 yıl boyunca kilo almazken yavaş yavaş kilo aldım sonra bir anda 5 kilo daha alınca 65 i buldum ama sonra kilo vermeye çalıştım 60 a kadar düştüm sonra bu sene yks sürecinde olduğum için spor yapamadım normal yedim ama 63 kilo falanim şu an
Sınav yüzünden çok kötü oluyorum artık kendimi zorlamanın alemi de yok
Ben 65 kilo olsam havalara uçarım lan djjejeek. Ben de travma yaşadığımda yemeğe sığınıyorum. O yüzden 3 haneli kiloları aştım. Şimdi yemesem de gitmiyor.
Öyle olmaz zaten yavaş yavaş yediğinden az biraz kesiceksin ki o kiloları sonra geri almayasin akşam 7 den sonra bir şey yeme şekeri tamamen kes demiyorum ama nerdeyse çok az ye karbonhidrat olarak sadece sebze ve meyvelerden tüket kuruyemiş te tüketebilirsin
Hem senin boyun uzundur benim boyum 160 63 kilo falanim havalara tabiki ucmamam lazım sağlıklı değil bence
Yağ, carb, şeker 0 diyeti yapıyorum. İlk ay 14 kg gitti. 2. ay değişiklik yapmamama rağmen 2 kg geri gelince moralim düştü bıraktım.
Öyle diyetler yanlış bence
Diyetisyene de gidebilirsin herkes diyor ki diyetisyenlerin faydası yok ama bence var yoksa ozman neden 4 sene okudular onlarin bilgisi varda bir şeyi öneriyorlar bende bir ara gideceğim diyetisyene (böyle diyen insanlara sitem ettim bu arada)
Olur öyle şeyler 2 kg çok bir şey değil oda verilir emin ol sadece sabır başka bir şey yok yanında bir de spor yaparsan daha rahat ta verirsin
Öyle bi diyet yoktu zaten. Onu ben ürettim skskks. Spor yapmak sadece kalori açığına sebebiyet veriyorsa, hiç almam daha iyi diyorum. Spor gündemimde vardı ama, anksiyeteden ötürü yapamıyorum.
Yanlış bir diyet uyguladığın için kötü etkilenebilir sin bunun sonucunda ya araştırarak ya da diyetisyene giderek zayıflamanin yollarını ara kendi kendine ürettiğin bir listeyi yapma kesinlikle
Kas kaybı yaşayabilirsin yağ kaybı yerine
Protein alımını 180 gram yapacağım kas kaybını engellemek için. Diyetisyenlerin aileme verdiği 3 4 kağıt liste var. Ve o listeyle benim alacağım yol ayda 2 kg bile olmaz.
Kilon kaç bu arada
Protein çok aşırı tüketme zarar verir böbreklere
114 :)
Kası muhafaza etmek için kilo başına 1,5 kat yeterli.
Yaparsın sen eminim ama sakın diyet listesini kendin yapma YouTubedan bak
Kahvaltı da
Yumurta zeytin ve salata yesen yeter ne kadar olması gerektiğini sen hesaplarsin
Öğlen meyve ye kuruyemiş te yanında tüket
Akşam yemeği ise bir tabak çorba salata birde et olsa tamamdır
ya da diyelim bunlardan hiç biri yok
Hepsinden kalori hesabı yapıp yiyebilirsin
Ve bazal metabolizmana göre mutlaka hesapla sıfır şeker yapabiliyorsan yap yapamıyorsan da çok az ye
Karbonhidrat sıfır olmasın
Zeytinyağini mutlaka tüket yemeklerde yemek te olması daha iyi olur yoksa da yağ dengesine dikkat ederek çok yağlı olmayan bir yemek ye mutlaka yanında yoğurtta olsun ayrıca
Kahvaltıdan önce hafif bir egzersiz yapabilirsin
Birde akşam yemeğinden 3 saat sonra yapabilirsin
Yemeklerini yavaş yavaş ye
Spor yapmak istemesen bile halay çek ya da yöresel oyununuzu oyna eğlenerek yap ki keyifli olsun
Teşekkür ederim değerli fikirlerin için. 💙🤗 maalesef kahvaltıda 3 yarım ekmek yiyorum içine bir şey koyarak. 😂 Salata, zeytin pek ilgimi çekmiyor. Diyet yapacaksam, kahvaltıda besin değeri zayıf çorba içeceğim.
3 ekmek yemek istiyorsan da aşırı hareketli olman lazım ki yakabilesin
Rica ederim kolay gelsin
İşte o sorun jdkeke. Ben eskiden dünyayı yerdim kilo almazdım. Niye bu hale geldim, bunun cevabını bulmak için dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum.
Kilo al
Yok zaten kilo aldım oraya yazmayı unuttum hatta sevgilim de eski sevgili şu an çubuk kraker gibisin diyordu
İnanmıyordum ona ona öyle geliyor diyordum
Yks dönemi yüzünden çok aldım maalesef
Güldüm
Keşke bende gülebilsem anlatmak istediğim şey şu kafayı yemiştim bu sözünü ciddiye alıp strese giriyordum çok aşırı Yemiyordum kiloma dikkat ediyordum derken yks senesi piskoloji olarak fittirdigim zaman kilo almaya başladım antidepresan falan aldım iştahım da artmaya başladı 1 yıl boyunca kilo almazken yavaş yavaş kilo aldım sonra bir anda 5 kilo daha alınca 65 i buldum ama sonra kilo vermeye çalıştım 60 a kadar düştüm sonra bu sene yks sürecinde olduğum için spor yapamadım normal yedim ama 63 kilo falanim şu an
Bu kilo iyi bunu koru sitrese girme
İyi değil boyum 160 kilom 63
3 kilo ver yeter
Yogurtla verirsinbir haftada
Evet 60 kilo da bana çok hoş duruyor ama 55 olmak istiyorum
Yoğurt nerdeyse her gün yiyorum daha çok menülerime katacagim
60 iyi 55 de ideal
Yogurtla pul biber köy sabah öğlen akşam ye ara öğünleri meyve ye bak sen o zaman
Meyve varsa evde yiyorum (3 mandalina yedim)
Kahvaltı da bugün menemen yedim ekmekle
Öğlen 2 tabak pilav yoğurtla birlikte yedim
Bugün akşam da misafirlikte 1 canga
2 gofret yemisimdir birde çay
Çok yeme