Gerçekten bu aralar kafam kazan gibi. Özellikle boş konuşmaları kaldırmıyor. Düşünmekten beynim yoruldu. Lütfen daha fazla üstüme gelmeyin kalp kırmak istemiyorum...

#ZorundamıyımEfsane ✌ >>1903<< ForZ@ team
Gerçekten bu aralar kafam kazan gibi. Özellikle boş konuşmaları kaldırmıyor. Düşünmekten beynim yoruldu. Lütfen daha fazla üstüme gelmeyin kalp kırmak istemiyorum...

#ZorundamıyımEfsane ✌ >>1903<< ForZ@ team
Sizin anlattığınız tablo şu anda her şeye doygunluk sendromu Bir iki gün mümkün olsa da kendinize baş başa kalıp sakin bir yerde dinlenseniz kafalar dolgun olduğu zaman bu düşünceler oluyor maalesef en ufak bir ses tahammül edemiyor.
Hep kendimle başbaşayım ama iş güçte var 😊
Kaldırmıyor, yakın zamanda yaşadım, saçma ergen tribi küçük yalanlarla ben i inandırmaya çalışan bir arkadaş. Gözümün önünde yerdeki böceğe dönüştü. Peki sen bilirsin dedim yürüdüm gittim. Ortada ne hata var ne söz var ne hareket, neymiş efendim her şeyden sıkılmış mış. Öylece kaldı , kaldıramıyorum bu ergen gibi davranışları.
Valla eskiden hiçbir şeyi almayan taşıyamayan kafam herşeyi alır oldu bu insanlık bu topluluk öyle bir yaptı ki herşeye alıştım her hissettiğime her duyduğuma herşeyi kaldırır oldum.. kazan gibi ama hala ayakta kendisi..
Aynen benimde öyle boş konuşmaları ve gereksiz insanları kaldırmıyor kafam buna tahammül edemiyorum artık.
Boş konuşanlara edilecek gibi değil zaten
Teşekkür ederim 🫡✌️
Rica ederim ✌️😊
Yemeklerin hatırına 😄
Cevap
10Cevap
Kafam gürültüyü ve boş kalabalığı hiç kaldırmıyor eskisi gibi değilim Tahammül edemiyorum, daha çok sakinliği ve sessizliği sever oldum.
Kafam artık bişey kaldırmıyor ve kimseye tahammül edemiyorum
Bazen evet , bazen hayır. Ama sonra sakinliyorum ve umursamaz oluyorum. Aman diyip geçiyorum ya. Çokta takmamak gerekiyor. Ben ve keyfimden değerli değil 🙃
Keyfinin kahyası da sensin :D
Ben son 5 6 yıldır öyleyim.
Kafa bir yerden sonra kopuyor dinlemiyorum ya da kalkıyorum ortamdan wc bahanesiyle orada bekliyorum. Ailemden başka kimse gerçekten önemli değil benim için.
Aynen aile önemli zaten.
5 çocuk sesini kaldıramıyorum ya o çığlık çığlığa bağırdıkları anda bir sinir basıyor anlatamam:D hepppsine ya rüşvet veriyorum ya da anında çığlık atıp susturuyorum 😂
Çok fazlaymış cidden :D
Kafam kaldırıyor ama çok konuşan insanlar yoruyor bir yerden sonra bağlantı kopuyor o anlatırken kafamın içinde dürüyenin güğümleri çalıyor 😅
Ahahah hele ki bir de çok konuşan komşu varsa ve oturmaya gelmişse 😄
Daha çok kızımın çok konuşan sürekli birşeyler anlatan arkadaşları 💁♀️
Ahaha maşallah 😂
Benim durumum bazı şeyleri kaldıramıyorum ama sabrediyorum. Uzun zamandır sıkıldım bi an önce işler bitsin kendimi dinlenmeyi ihtiyacı duyuyorum.
Tatil güzel şey
Gerçekten hiç bişeyi kaldırmıyo artık boş konuşan insanları, ne istediğini bilmeyenleri, gider gelir akılda olanları..
Valla belalar bela :D
Sakin ol şampiyon sen yine de. Elinden bir kaz çıkacak :D
:D
O kadar iş bekliyor ama hiç yapasım gelmiyor çünkü insanlar tavırlarıyla aklı baştan alıyor
Evet bazen insan iş yapası gelmiyor ya benden çok sinir olduğum o ya
İşin özüne bakacak olursan kaldırmıyor, mış gibi yapıyorum. derdin bumu şimdi derdini s... diyesim geliyor ama demiyorum işte demek lazım oysa
Çok fazla agresifsin :D
Kaldirmiyo kimseyle gorusmuyorum kalabalık ortamları bilmem neyi istemiyorum yalnız kalmayı daha çok seviyorum artik
Eskisi gibi kafam kuru gürültüyü kaldırmıyor daha sakin sessizlik daha çok yalnızlık ister oldum
Bu devirde kime laf anlatacak kendimize dahi laf anlatamıyoruz zaten kafa kimin kazan gibi değil ki abi
Kafam artık bişey kaldırmıyor ve kimseye tahammül edemiyorum gereksizlere hakedene hakettgi gibi artık
Kafam artık hiçbir şey kaldırmıyor. Hele gereksiz şeyleri hiç asla
genelde kafam kaldırır herşeyi , çok yorgun ve sinirli değilsem
Fotografin daha kötüsü yokmuydu ya , bu baya iyi
Hangi fotoğrafın
Umursamıyorum. O yüzden de kafam meşgul değil.
Umarım hep böyle kalır.
Gençliğimiz var hala evet :d
Çok şükür de :D
Çok şükür 🙏🏻
Kafam sadece sessizliği kaldırıyor 😌
Sessizlik güzel oluyor.
Kaldırmıyor hele de saçma sapan lafları
Evet saçmalıklar fena
Hayır her şeyi kaldırmıyor.
Tamam tamam 😄
Hep diyirum da boşkoy gel gidelum türkü bara 😂😂
Pavyon :D
Tamam abi dikkat ederiz
Sen değil :D
Aylardır benim kahrımı çekiyorsun abi bazen kendi kendime diyorum acaba cokmu boşbogaz biriyim diyorum anlık
Onlar soruları okuyor biliyor kendilerini
Bazı şeylere tahammül seviyem azaldı
Gereken seylere geliyor aslinda...
Modum yerindeyse evet
Kafam çok güçlü 😀
Hayır kaldıramıyor.
Kaldırıyor şükür 😅
İzole et kendini
Beni bana bıraksalar.
Kim tutmuş ki
Tutmuyorlar konuşuyorlar. Arkamdan.
Yüzüne söylemeleri daha kötü. Bırak arkanda. Sende takacak şey ariyon
Tanıyor muyum seni
Yo nerden tanıyacan
Öyle bir konuşuyorsun ki sanki daha önce konuşmuşuz gibime geldi.
Yo sıradan insan konuşması. Anonim anonim takılıyoruz işte. İnsan dertleri hep aynı çözümde farkli olamaz sonuçta. Boşvericen. Takacak milyon şey var ammmaan diyip gececen yoksa ne kafa kalır ne sen.
Gizli olunca merak uyandırıyor tabi
Aynen. Bak yine takilacak bir şey. boş ver. Ammaan kimse kim 😂
ahhaha iyi peki :D
Kaldırıyor
Evet zorda olsa
Kaldırmıyor
Şu aralar hiç bir şey kaldırmıyor
Maalesef
Kaldırmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?