Karekterine yeni bir güncelleme getirsen bu ne olur veya en son karekterinde bir güncelleme oldu mu?

Karekterime güncelleme getirmeme gerek yok mukemmelim 💅 Ama sosyal medyama ve rehberine güncelleme getirdim kafam misss🧿💯🩵
1 Aralık 2024
Karekterine yeni bir güncelleme getirsen bu ne olur veya en son karekterinde bir güncelleme oldu mu?

Karekterime güncelleme getirmeme gerek yok mukemmelim 💅 Ama sosyal medyama ve rehberine güncelleme getirdim kafam misss🧿💯🩵
1 Aralık 2024
Aslında karakterime istediğim çoğu güncellemeyi getirmiş bulunmaktayım. Ancak yakında yeni sürümüm ortaya çıkacak. Yeni güncelleme çok yakında geliyor. Şimdide halimden çok memnunum. Ama daha iyisi Yeni yılda..🫠🍯💟🩷
Sabırsızlıkla bekliyoruz🌸
Ahaha 💐pozitif bir karşılık. Bu çiçek buketi ise benden sana. Bir çiçeğe karşılık çok çiçek..😊🩷
🩵🙂
Hep içime atan taraftim bir süre sonra volkan oldu panik atak ardında çarptılar , bunlar üzülmeye ve çok takmaya bağlı oluyor bende bunlara bir el atılmasını isterdim , ileri derecede serum yemek zorunda kalıyorum malisef
Geçmiş olsun
karakterimden oldukça memnunum bu yüzden de değiştirmek istemezdim. sadece bazen aşırı duygusal olabiliyorum bu özelliğimi biraz eksiltmek isterdim. herkese duygusal olunca gün sonunda üzülen biz oluyoruz
Zaman içinde bunu törpulersin inşallah
inşallah 🙏
Teşekkür ederim Annemm 🙏🌹
Rica ederim annemm
Gereksiz kişilerle iletişimden kaçınma...
Cevap
13Cevap
Fazla erteleyen biriyim ne olursa olsun son ana bırakıyorum bunu düzelten bir güncelleme olabilir😅
Kendimi olduğum gibi seviyorum güncelleme istemez..
Harika
Yakın zamanda güncelleme getirdim kendime.
Ama kolay olmadı yeni sürümüme geçiş yapmak, sancılarını çekmek zordu.
Artık duygusuz ve acımasız bir kadınım herkese geçmiş olsun.
Geçmiş olsun herkese ve sana hayırlı olsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Duygusallığımı azıcık azaltmak şart oldu artık, çok yakında 2.0 sürümüyle karşınızda 😅
Aşırı duygusallığımı azaltıp, biraz daha rahat ve umursamaz olmak isterdim, kırılmamak adına...
Evet genel seçim bu yönde...
15 yıllık ios sürümü gibiyim sistemi bozamam...
Peki😅
Biraz daha umursamaz ve stabil olması için optimizasyon çalışmaları.
Zaman içinde olur zaten..
Kesinlikle..
Dusunuyorum da flortoz bırı olsaydım daha bi kıymetımız bılınebılırdı.. Bunyeye capkınlık yuklerdım... O tıp erkekler hep mutlu ve yalnız degıller
Bakiyorum da herkes benim . gibi umursamaz olmak icin can atiyor 😝
Evet...
Karakterim gayet iyi yerinde güncellemeye gerek yok
Ölçülü olmayı bırakıp huzurun verdiği heyecanla salkım saçak yaşamak isterdim.
Neşesiz, donuk biri olmak isterdim. Bu huyum fazla dikkat çekiyor. Enerjim, neşem vs
Kendimi seviyorum bir kaç kusurum dışında onlar da beni ben yapan şeyler..
Çalışkan, planlı, insanların fikirlerini umursamaz, rahat biri olmayı çok isterdim
bu kadar çok sabırlı ve açık sözlü olmazdım heralde
Ben eski ben değilim. Çok değiştim.
Umursamazlık ekleyebilsem keşke 🙄
Her sabah güne başlamadan
Güncelleme yaparım
Kafaya hiç bir şey takmamak
Kendisi böyle iyi.🙂
Kendime bir fırt akıl.
Daha atılgan sosyal konuşkan olmak olabilirdi
Tam oturmuş düzeyde böyle iyi
Bencil olmayı seçerdim
Zenginlik güncellemesi. 😁😁