Kaliteli bir karakterden uzak, karakterinden bir kaç tahta eksik insana ne dersiniz nasıl tanımlarsınız? sizin için karakteri noksan insanlar nasıldır?
1 ay
Kaliteli bir karakterden uzak, karakterinden bir kaç tahta eksik insana ne dersiniz nasıl tanımlarsınız? sizin için karakteri noksan insanlar nasıldır?
Tanımlamak yerine siteden birilerini etiketleyesim geldi.. 😂 En belirgin özellikleri duruş sergileyememeleridir, su gibi bulunduğu kabın şeklini alırlar ve buna rağmen karakteri varmış gibi sağda solda konuşurlar..
Etiketle de gözümüz şenlensin da..😂😁🤦🏻♀️
Liste çok uzun şimdi, birde heyecanlanırlar ben etiketledim diye.. 😂
Ego loading...😂😂😁 şaka şaka haklısın.. şımarmasınlar..
Tüm dünyaya yetecek kadar var, sorun yok.. Mersi.. 😅
Karaktersiz ve su içer gibi yalan söylemeleri. her halta bi bahanelerinin olması, yanlışlarını asla kabul etmemeleri. Karşı tarafa çıkar gözüyle bakıp ilişkilerinde çıkarı gözetmeleri. Kıskanç olmaları, en yakın arkadaşım dedikleri kişiler için bile kıskançlık duyup başarılı olmalarından rahatsızlık duymaları. Midem bulandı devam edemeyeceğim...
Kesinlikle katılıyorum 😂👍🏻
Estağfurullah bazen bazı sorunlara kapılmak güzel oluyor güzel Samimi ve içten cevaplar güzeldir
Size de bayım..
Rica ederim ne demek
Cevap
18Cevap
Genellikle ahlaki değerlere sahip çıkmazlar, başkalarına saygı göstermezler ve dürüst olmazlar. Kendi çıkarlarını başkalarının haklarından üstün tutarlar ve empatiden yoksun olurlar. İlişkilerde güven vermezler ve sorumluluk almaktan kaçınırlar, yalnızca kendilerini değil çevrelerini de yakarlar
Bir adım geride farklı konuşup, iki adım ileride farklı konuşup davranması,
Sır tutamaması ki bana göre en büyük kusurdur,
Karaktersiz ve insanları kolay harcarlar. Uzak dururum.
Kendini tanımlayamayan insanı ben tanımlayamam. Herkesin vardır bir eksikliği kimse dört dörtlük değildir. Bunun haricinde kişi normal şartlarda büyümüş ise aşırı bir eksiklik oluşmaz. Bazı şeylerden uzun süre mahrum kalindığında oluşur noksanliklar.
Kesinlikle.. nickiniz anlamı nedir ))
Tamam o zaman doğru anlamışım 😂🙂🙂🙂👍🏻✌🏻
Kara kedi olduğunu ama sonra sorarsam daha emin olacağım diye düşündüm geçen birinin nicki Kürtçeydi sordum tersledi resmen
Kelimeler yetmez onu anlatmaya şahsına münhasır 😂😂😂😂
😂😂😂
Ama öyle malefizcimmm😂🤣😂🤣
Kesinlikle katılıyorum 🦋🙏🏻❤️
Hayatımızdan uzak tutmak yapılacak en doğru seçenektir benim için, bu tip insanlar kendini beğenmiş egoist narsist kişilik bozukluğuna sahip karşısındaki insanın yaşam enerjisini elinden alan insanlardır uzak durmak lazım.
Te kizanim götür onu bi pasta yidirmee bakalim hesabi ödüyomu emen belli olsun karateri bee..
😂😂😂😂😂😂😂😂 bu iyiydi ama ya
🤣😊 e hep üzülcezmi birazda gülelim dimi 😇
Teşekkürler 🙏🏻😂
Nedemek 😊😇
Böyle bir insanı zaman içinde tanıyarak tanımlamak mümkün olabilir
Karaktersiz insanın kendine saygısı yoktur başkasina hiç olmaz
Solucan diyorum ben onlara
karaktersizdir. sadece
Buraya yazamam çok ağır bi şekilde tarifi çünkü
Kendini kullandırandır, menfaati için kendini satandir
Ne kendine ne karşıdaki insana saygısı olmayan ve genelde bencil kişilerdir.
Ahlaki değerlere önem vermeyen, sorumluluk almayan, empanti yoksunu bencil birisi diyebilirim.
Psikolojik bela kısaca
Sürüngenlere benzetip geçiyorum.
Karaktersiz olanı tanımlamaya gerek yok
Evet hiç bulamamak lazim
Yalancı, ikiyüzlü, saygısız
Banane :)
Yanımda yakınımda olamaz:)
İnsan kategorisinde tutmam
2 yüzlü içten pazarlıklı oluyorlar
Karaktersiz
Ben zayıf karakterliyim hocam.
Az zamanda anlarsın