Kişilik & Karakter Çok heyecanlıyım bu yüzden düzgün konuşamıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapmalı. Kelimeler garanti yanlış çıkıyor nefesim kesiliyor Güncellemeler1 yıl Kekemelik bile olabiliyo Çok heyecanlıyım bu yüzden düzgün konuşamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. stresi azaltın 0 0 Yorumla
RightNow__ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Önce bir dur hemen konuşma cümlelerini içinde tekrarla tane tane söyle yavaşça 0 0 Yorumla
_tatlıbirisii Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Neden heyecanlısın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hani çok bilirsin edersin ya bide onu açıklarken heyecan duyuyon o heyecanda konuşmaya engel oluyor Yorumla _tatlıbirisii 1 yıl Anladım da bu hep mi oluyor Yorumla Soran 1 yıl Evet her durumda. Yorumla _tatlıbirisii 1 yıl Anladım umarım atlatırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
stresi azaltın
Önce bir dur hemen konuşma cümlelerini içinde tekrarla tane tane söyle yavaşça
Neden heyecanlısın
Hani çok bilirsin edersin ya bide onu açıklarken heyecan duyuyon o heyecanda konuşmaya engel oluyor
Anladım da bu hep mi oluyor
Evet her durumda.
Anladım umarım atlatırsın