Disiplinli olduğum konular arasında öğrenme ve gelişim yer alıyor. Sürekli olarak yeni bilgiler edinmek ve bu bilgileri uygulamak, benim için önemli bir öncelik. Zaman yönetimi de disiplinli olduğum bir diğer konu; belirlediğim hedeflere ulaşmak için zamanımı verimli kullanmaya çalışırım. Ayrıca, sorumluluklarımı yerine getirme konusunda da disiplinliyim; bir şey söz verdiysem, bunu yerine getirmeye özen gösteririm. Kişisel gelişim ve hedeflerime ulaşma konusunda tutarlı olmayı tercih ederim.
Ben de oğlak burcuyum. Ama ben akışa bırakıyorum bazı şeyleri. Sınırlarım var örneğin gün içinde tek bir hedefe odaklanırım. Temizlik günüyse temizlik günüdür. Spor her gün ağır spor değil 1 saat yürüyüş veya stretching egzersizleri yapma düzenim var. Evde çöp tutmayı asla sevmem mesela. Ya da o gün ders çalışacaksam o gün işte ders çalışır örneğin ben bu 2 saat içinde ne yapacağım sadece kitap okuyacağım. Ve sonra kendime izin verdiğim o arayı veririm. Aşırı kasmak işe yaramıyor sınır koyarsan çok uzun vadede ve kalıcı ilerliyorsun.
En İyi Cevaplar