Sabah işe kalkmakta bile zorlanırım, Bugüne kadar iş arkadaşlarım ya da işverenler beni kaldırdı ama kalktıktan sonra nasıl çalıştığımı bildikleri için onlar için beni sabahları kaldırmak çok sorun olmuyordu :D
Petrolde çalışırken günde 13-14 saat çalışıyordum ve haftalık aylık yıllık herhangi bir iznim yoktu ayrıca maaşımın neredeyse yarısı şampuan deodorant roll-on gibi temizlik ürünlerine harcıyordum ve yaz kış farketmez hergün banyo yapmadan işe gitmiyordum kışın çoğu zaman gün-ısı da sıcak su olmuyordu ve buz gibi suyla yıkanmak zorunda kalıyordum
Ben işe başladığımda dolaplar boştu çok fazla eksik ürün vardı ve olan ürünlerin de üzerinde kıl sinek ölüsü gibi istenmeyen yabancı maddeler vardı hergün onları temizleyip eksik ürünleri de dolduruyordum (Ortalama günde 3-4 alışveriş arabası dolusu) yıllarca böyle çalıştım hiçbir çalıştığım işte haftalık izin yoktu en son istifa ettim o yüzden onlara sorsan yine zaferden kötüsü yoktur :D
Toplam iki büyük firmanın 4 şubesinde çalıştım hadi bitanesi neyse de öbürü ortalama 2.5 ayda bir maaş yatırıyordu onu da lanet ederek :D Kısacası disiplin karşılıklı olursa güzel
Hiç değilim. Plan, program bana ters. Uyamıyorum, hedefime ulaşamayınca salıyorum. Aklıma eserse yapmaya karar veriyorum. Onun dışında herhangi bir baskı altında olmadan kalkıp ‘isteyerek’ kılımı kıpırdatmaya gelemem. Ancak bir işi yaptığım zamanda mükemmeliyetçiliğimi konuştururum...
işimde disiplinli olmamı gerektirecek kadar geri kalırsam disiplinli olmaya özen gösteririm. genel olarak disiplinli olmama gerek kalmıyor, ne olsa tüm işler dönüp dolaşıp bana kalıyor. 😅