Anı gibi, şizofreniye benzer tuhaf düşüncelerim vardı, yine aklıma geldi, bunlar nedir, kafam karışıyor, ne bunlar?

Benim 18 yaşımda iken sevgilim olmuştu, ilk sevgilimdi, 6 ay sürdü, sanaldı evet ama psikolojik olarak çok etkilendim. Sadece beni üzmesi sıkıntı değildi, bana anlattığı doğa üstü cinlerden bile kötü varlıklardı, onunla sevgiliyken bu durumdan etkilenmedim ama ayrıldıktan sonra bir dönem sorgulamaya girdim ve gerçek üstü şeyler aklıma gelmeye başladı aynı onun anlattığı gibi şeyler, detaya girersem çok uzun olur şunları söyleyeyim sarı saçlı arkadaşım varmış küçükken ismi Ayşe o insanlara zarar verecek sanıp bağlıyormuşum bu anı gibi şey de, sonra koşturup duruyormuş bir mekan da ben de korkuyormuşum başına bir şey gelecek diye, ve benim büyük bir halim var anı gibi şeyde 28 yaşında falanım çok güzel, uzun boylu, uzun saçlı kahve kıvırcık saçlara sahibim, cıvıl cıvılım.. Bir arkadaşım var sarı saçlı, çok tatlı bir kız o pek konuşmuyor, genelde ben konuşuyorum, o kişi sanırım Ayşe. Anı gibi şeyde bir gün kavga ediyoruz ve o bebek oluyor, ben de arkadaşımı öldürdüm deyip ağlıyorum sonra kadının birisi bana kötü bir hakaret ediyor, ben sinirleniyorum, eleştiriyorum onları.. O kadın da sürekli anı gibi durumlarda aklıma gelen siyah kısa saçlı bir kadın, o kadın ben küçükken bizim buradaki parkın oraya ışınlıyor kendisiyle beni, sonra kendi küçük halimin rüyasına giriyorum o güzel kız ile korkutuyorum onu ağlıyor küçük halim sonra uyanıyor türbe gibi bir yerde ve ailesi yok sinirleniyor beni nasıl bıraktılar burada diyor. Orada kocaman bir ağaç var ağacı kesecekler doğaüstü varlıklar, ben istemiyorum ağaca sarılıyorum ve ailem de orada bazen o varlıklar beni etkiliyor istemsiz olarak onlara uyuyorum.

Gerçek hayatta da ablamla gördüğüm 2 adam vardı onları daha önce gördüğümde bu anı gibi durumlarla bağdaştırdım onlar sapıktı dedim tecavüzcülerdi onlar dedim ablam dedi ki normal insanlar onlar. O anı gibi durumlarda o kişileri görmüştüm, bir kız vardı, küçük bir kız annesini babasını kaybetmiş sokakta ağlıyordu ve o adamın birisi duyabiliyordu sadece, diğerleri göremiyor ve duyamıyordu, anne baba diye bağırıyordu, ağlıyordu o küçük kız, o kişi ona zarar vermek istiyordu, annesine babasına iyice kızıyordu, neredesiniz diye bağırıyordu ağlıyordu. Sonra bazı kişiler şüphe duydu bir şeylerden ve aniden o kızla o adam ortadan kayboldu.

Benim aklıma şey gibi gelmişti; o kişiler gerçek değil, bir oyun, beni kandırmaya çalışıyorlar, insanlara zarar verecekler, o küçük kız da gerçek değil, yardıma ihtiyacı yok, oyunun bir parçası, gibi geliyordu, sanki ben yönetiyormuşum gibi o durumları, asıl her şeyin başkanı benmişim gibi, bilmeden başkalarını suçlu görüp kimse zarar görmesin diye böyle şeyler oluyormuş ve benim de kafam karışıyormuş gibi.

Aklıma daha yeni şeyler de geldi ama hepsini yazarsam kitap olacak...

Evet zaten şu an inanmıyorum, ama bazen kafam karışıyor, neden diyorum, nasıl diyorum, bunlar ne alaka, neden aklıma belirli hiç tanımadığım kişiler geliyor diyorum...

Anı gibi, şizofreniye benzer tuhaf düşüncelerim vardı, yine aklıma geldi, bunlar nedir, kafam karışıyor, ne bunlar?