Sevdiğime güvenirim diyeyim hatta güven olmadan da severim. Buradaki ‘güven’ neyi temsil ediyor tam olarak? İlişkilerde onu pek anlamam ben ya, güvendiğim ve asla güvenemeyeceğim konular var, çünkü hepimiz insanız.
Sevdiğim birine güvenmeyi seçerim, çünkü sevgiyle doğan bağ güvenle güçlenir. Ama güvendiğim birini sevmek daha sağlam bir başlangıç olabilir; güvenin olduğu yerde sevgi filizlenir. Yani ideal olan, güvendiğini sevebilmektir. Çünkü güven yoksa sevgi, rüzgarda savrulan bir yaprak gibi olur.
Güven olmadan ilişkiye başlayabilirsin ki çoğumuz karşımızdakinin karakterini tam anlayamadan ona tutuluruz... Lakin ciddi bir ilişkiyi sürdürmek için karşımdakine güvenebilmek istersin o duyguyu onda ararsın..
Normal şartlarda insanlar sevdiğine güvenir ve sonra bir daha kimseye güvenmemsi gerektiği öğrenir. Ve bu hikayede de yanan sonradan hayatımıza gelen güvenilir insanlar oluyor maalesef
Güven bir anda olusmas tıpkı sevgi gibi ikiside zamanla olur sevdiğine güvenirsin diye düşünüyorum çünkü sevmeye başlayana kadar ilk oturan düşünce güven
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Sevdiğime güvenirim diyeyim hatta güven olmadan da severim. Buradaki ‘güven’ neyi temsil ediyor tam olarak? İlişkilerde onu pek anlamam ben ya, güvendiğim ve asla güvenemeyeceğim konular var, çünkü hepimiz insanız.
En azından bir konuda güvenebilmek bile olur ilişkide güven varsa evinde hissedersin yoksa her an elin böğründe aklında şüphe ile can çekişir durursun
Tabii ki, sevgisine güven kâfi. Sevgi birçok kötü şeye engeldir.
Evet o bile zor devrimde
Öyle gerçekten seveni bulunca, yapışmalı ahah
Güvendiğimi severim ben, sevgi duygusu zamanla gelişebilir ama güven daha ziyade karşımdakinin karakterine ve geçmiş davranışlarına bağlı olan bir şey
Sadece bitanem kendime güvendiğim için sadece kendime âşığım sadece kendimi seviyorum gerisi yalan 😍✌️
Güvendiğimi severim ben. Ama hep kendimi de hazır ederim güvensizlik durumuna. İnsanlar aniden değişebilir hayat bu.
Sevdiğime güvenirim. Güvendikçe onu daha çok severim.
Güven yoksa sevgi barınmıyor pek
ikisi de lazım..
sevdiğime güvenirim tabi ki de
İkiside değil kendime güvenim.
Sevdiğim birine güvenmeyi seçerim, çünkü sevgiyle doğan bağ güvenle güçlenir. Ama güvendiğim birini sevmek daha sağlam bir başlangıç olabilir; güvenin olduğu yerde sevgi filizlenir. Yani ideal olan, güvendiğini sevebilmektir. Çünkü güven yoksa sevgi, rüzgarda savrulan bir yaprak gibi olur.
Güven olmadan ilişkiye başlayabilirsin ki çoğumuz karşımızdakinin karakterini tam anlayamadan ona tutuluruz... Lakin ciddi bir ilişkiyi sürdürmek için karşımdakine güvenebilmek istersin o duyguyu onda ararsın..
Normal şartlarda insanlar sevdiğine güvenir ve sonra bir daha kimseye güvenmemsi gerektiği öğrenir. Ve bu hikayede de yanan sonradan hayatımıza gelen güvenilir insanlar oluyor maalesef
Güven bir anda olusmas tıpkı sevgi gibi ikiside zamanla olur sevdiğine güvenirsin diye düşünüyorum çünkü sevmeye başlayana kadar ilk oturan düşünce güven
guvendiğimi severim hayat bana bunu ogretti sevmek guven getırmıyor bazen hayalkırıklıgı getırıyor sevgının saglam temeli guvendir
selam :) öncelikle soru başlık ta :) güvendiğim bildiğim inandığım değer verip değer gördüğüm kişiyi severdim :)
Sevdiğine güvenince bi şekilde neden bilmiyorum ama bana göre o güven bitiyor ama güvendiğin birini sevince o durum olmuyor.
Güvendiğim birini sevmeyi tercih ederim. Sevdiği güven vermiyorsa nasıl sever ki insan?
Güvendiğimi severim, güvenmediğim insan hayatımın hiçbir yerinde olamaz
Güvendiğimi severim. Güven benim için önemli.
Güvendiğimi severim. İlk tanışma flört aşamalarının bile ilerleme sebebi güvendir.
Önce güvenirim sonra severim daha sonra birseyler olur daha öteye gitmez hicbirsey
Güven vereni severim. Sevdiğim güven vermiyorsa o sevgi değildir
İkiside olsa dicemde ortaya karışık sipariş üzerine gelse keşke ☺
Birini seviyorsam aynı zamanda güveniyorumdur ama her güvendiğimi seviyor değilim
Vallahi bu devirde çok zor güvenmek ben kime güveneceğim o bana nasıl güvenecek
Güvendiğimi inandığımı severim.
Her ikisindende biraz biraz
Güvendiğim birini seviyorumdur ama her güvendiğimi sevmem
güven olmadan sevgi olmaz güvenmiyorsam sevmiyorumdur
Bazen sevdiğimiz insana güvenemeyebiliriz eğer onun sevgisinden emin değilsek
bir arada oluyor güvenmiyorsam sevmem
Güvenmeden sevgi oluşmadı oluşmuyo bende
Güvendiğimi inandığımı severim ben
Sevmem için guvenmem lazim
Güvendiğim insanı severim.
Sevdiğine güvenirsin.