Zaman her şeyin ilacıdır demiş birisi. Ama nasıl? Yıllarca ah vah edip kahrederek, boş boş düşünerek veya yerimizde sayarak, ne zamanmış bitmek bilmedi diyerek mi?
Yoksa bizi acıtan ne olursa olsun, ayakta kalarak, çevremize faydalı, yüreği geniş ve merhametli iyilikten başka bir şey düşünmeden yine de o zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden mi?
Kaliteli geçirilen zaman mı her şeyin ilacıdır yoksa boşa geçirilen zaman mı?
İnsan acıdan kaçıp bastırdıkça büyük bir patlama ihtimali çok yüksek oluyor. O yüzden zamana bırakmadan, kendini tüketmeden acını ve yasını tutup yaşayip birden ayağa kalkmalı. Yoksa zaman hızla tükeniyor ve senden de gidiyor.. Kaliteli zaman en güzel şifadır.
Zaman her şeyin ilacıdır demiş birisi. Ama nasıl? Yıllarca ah vah edip kahrederek, boş boş düşünerek veya yerimizde sayarak, ne zamanmış bitmek bilmedi diyerek mi? Böyle geçirilen zaman ha geçmiş ha geçmemiş ne fark ederki düşüncelerle hep o anda kalmış biri hiç ilerleme kaydetmez ki o zaman ona ilaçtan ziyade zehir olur boğazında düğüm olur.. ama diğer türlüsü sakince geçmişi ardında bırakıp kendine etrafına ruhuna faydalı şeyler yaparak kirli acı düşüncelerden arınarak yaşamak ilaçtır bu kaliteli yaşamdır hem madden hem manen..
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bilmiyorum pek kaliteli geçirmiyorum zamanımın farkında olduğum tek şey bu boş geçiyorum Ömrüm okul iş ev spor arası pek bir sosyal hayatım yok özellikle kışın o kadar soğuk ki çıktığın an dışarıda biraz kalsan hasta oluyorsun zaten.
Yerine göre kaliteli yerine göre boş zaman bazen bişey birşeye dikkatini vermek istersin bi aktivite yaparsın bazen de kafanı dinlemek istersin boş durursun