Bazı durumlar karşısında ortaya çıkan acıları unutturur mu yoksa sadece vakit geçtikçe insan artık bu acının verdiği hisse boynunu bükerek alışmak zorunda mıdır?
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
En iyi ilaç mıdır bilmem ama alışmak için en gerekli yoldur. Bir şekilde zamanla geçeceğine inanıyoruz bazı şeylerin. Asla geçmiyor biz sadece o acıya alışıyoruz. Bir şekilde zamanla kontrol altına alıyoruz duygularımızı.
Selamlar.. Zaman her şeyin ilacı oluyor cidden.. Özellikle geçmişte büyük kayıplar verip, derin acılar yaşadıktan sonra bir daha eskiye nasıl dönerim diye düşünüp durmuştum.. Sonra zaman geçti ve büyüdüm.. Ben büyüdükçe belki sorunlar da büyüdü ama güçlendim.. Zaman geçerken insanın ömrünü götürebiliyor ama her aldığında da insana bir armağan veriyor.. Yeter ki görmek isteyelim.. Keyifli günler..
Her sey bir imtihan yaşadığımız şeylerin. Bu dünyada olmasa bile ahirette karşılığını alacağımıza inaniyorum. Ve zaman değil zamanın tam tersi namaz her şeyin ilacı. Derdi sıkıntı olmayan insan mı var o zor zamanında kime sığındığın önemli! Önemli olan Rabbine koşmak
Bana göre değildir. Çünkü insanın bazı yaşadığı olaylar kişi üzerinde ağır bir etki bırakmış olabilir. Böyle şeylere zamanda ne yazık ki çare göstermez. Ama bir insan çok kötü bir şey yaşamamışsa zaman o yaşadığı şeyi atlatmasına olumlu bir katkısı olabilir.
#SelamGençlik ⭐🍀☀️🌻🐝 Herşeye tek ilaç olarak reçete etmek mümkün değil, net. Çok zor gerçekten neyin ilaç olduğunu, şifa olduğunu anlamak ve uygulamak, net. #SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀☀️🌻🐝
Evet kesinlikle. Hiçbir acı sonsuzadek aynı şiddette ve kesintisiz devam etmiyor. İlk zamanlar çok acıtıyor ve duramıyorsun. Sonra aralıklarla sızlıyor ve geçmeye başlıyor. Ağır bir acı ise izi kalıyor. Acıyanı ve acıtanı unutmuyorsun ve ona göre davranıyorsun.
Zaman herşeyin ilacıdır bu doğru ama her ilaç tedavi etmez bazen sadece semptomları baskılar. O acı, o yara hep oradadır hiç kaybolmaz sne sadece onunla yaşamayı öğrenirsin.
Evet zaman her şeyin ilacı. Tamamiyle geçmese bile insan zamanla bazı şeylerle alışmayı öğreniyor. Kalbimizde yanan kırk mumun olması hikayesi gibi. Her gün biri söner. Sonunda otuz dokuz mum biter ve geriye bir mum kalır. Her ne kadar oda yaksa bile kırk mumun acısı gibi değildir. Tamamıyla geçmez ama dayanabildiğin bir acı bırakır zamanla.
Zaman ilaçtır fakat zamana bırakmak ilaç değildir hem ilacın fazlasıda zarardır yarının ne getireceğini bilmediğimiz bir bugündeyiz yarına zamanımız var mı bilmiyoruz o yüzden bugün sevicez bugün affedicez bizim ilacımız sadece bugünkü zaman olucak
Gözden Irak dilden Irak gerçekten doğru sanki. burada zaman da işin içine giriyor , zaman geçiyor c görmüyorsun ve ister istemez kalbinden uzaklaşıyor. Yani zaman herşeyin ilacı 😁