Kişilik & Karakter Hayatı çözdüm diyen var mı? KüskünAyıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çözülmesi gereken bişey mi yoksa gelişi güzel yaşanılan bir şey mi? Güncellemeler1 yıl Gnclllll Güncellemeler1 yıl ... Hayatı çözdüm diyen var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. hayat anlamsızdır. 0 0 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl çözdüm tekrar bir düğüm geldi şimdi onu çözüyorum 1 4 Yorumla BuğuluGönül 1 yıl 😬😬 Yorumla fransız 1 yıl @BuğuluGönül noroldu Yorumla BuğuluGönül 1 yıl Esprili geldi yorumun. Sadece güldüm Yorumla fransız 1 yıl @BuğuluGönül yanına ben koymuştum zaten, boş gitmesin dedim Yorumla
BuğuluGönül Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Çözdüm diyen hiç çözememistir 1 2 Yorumla KüskünAyıcık 1 yıl Bencede. Oldum demek öldüm demektir tasavufta Yorumla BuğuluGönül 1 yıl Bazıları çözmüş olmanın vakasını satarlar ama hiç inandırıcı gelmez Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çözdüm elhamdülillah 0 2 Yorumla KüskünAyıcık 1 yıl Neyini çözdün bu yaşta Yorumla Berat_krc 1 yıl İman edip salih amel isleyenler cennette agirlanirlar aman agah olun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayat anlamsızdır.
çözdüm tekrar bir düğüm geldi şimdi onu çözüyorum
😬😬
@BuğuluGönül noroldu
Esprili geldi yorumun. Sadece güldüm
@BuğuluGönül yanına ben koymuştum zaten, boş gitmesin dedim
Çözdüm diyen hiç çözememistir
Bencede. Oldum demek öldüm demektir tasavufta
Bazıları çözmüş olmanın vakasını satarlar ama hiç inandırıcı gelmez