Çok sevmem çünkü Veda etmek aslında biraz karmaşık bir duygu. Bazen bitişler, yeni başlangıçlar için gerekli olabilir ama yine de insanın içinde bir hüzün bırakır. Kimi zaman, veda ettiğimiz şeyleri seviyoruz ya da onlara alışıyoruz, ve o zaman vedalar zorlayıcı olabilir. Ama bence önemli olan, veda ettiğimiz şeyin yerini neyle doldurabileceğimiz. Veda ederken, arkada bırakmak zorunda olduğumuz her şeyin bir anlamı vardır, ve belki de her veda, bir şeylerin daha iyiye gitmesi için bir fırsat olabilir. Ama her halükarda, vedalar her zaman duygusal olarak biraz yorucu.
Vedalar sevilir mi? belki de sevilir ama ben sevmiyorum birinden ayrılmak birine kendine iyi bak demenin neresi güzel ki.. ben Vedalaşmam sevdiklerimle hiç normalde gözlerim dolar sesim titrer konuşamam..
Kölelikten kurtuluş, özgürlüğe kavuşmak, artık kimse anneni mi çok seviyorsun beni mi gibi saçma canım sorular sormayacak düşünsene bir tc kızından kurtuluşun ne kadar rahatlattığını an itibari ile düşüncesi bile insana bir rahatlama bir ferahlama veriyor.
Tc kızlarının geneli hakkında yaptığın benzetmeye katılıyor, geri kalanından da uzak durmayı tercih ediyorum zira 32 yaşındayım bir sürü insanla tanıştım bir şey yaşadım zaman geçti ve vardığım kanı aslında hepsinin aynı olduğu