Biliyoruz ki zorla güzellik olmaz.. ısrar etmek bu tezi çürütmeye yeltenmek midir? ısrar eden insanlar sizce nasıl insanlardır? Bir konuda bir tartışma da bir ayrılıkta veya bir başlangıçta?

- Sınırları zorlayan bir tutum;ISRAR..
Biliyoruz ki zorla güzellik olmaz.. ısrar etmek bu tezi çürütmeye yeltenmek midir? ısrar eden insanlar sizce nasıl insanlardır? Bir konuda bir tartışma da bir ayrılıkta veya bir başlangıçta?

Bir şeye zorla sahip olmam özgür irademe aykırı olduğu için benim gözümde o şeyin değerini düşürüyor, isteyerek ve gönülden yaptığım bir seçim de elde ettiğim şeyin kıymetini artırıyor. Birinin bir şey için sürekli ısrar etmesi de ondan soğumama sebep oluyor, zorla güzellik oldurmaya çalışanlardan nefret ediyorum ısrarcılık gram katlanamadığım özelliklerden birisi
İnsanın iyiliği için ya da yanlış yapmaması için ısrar etmek mi? Yoksa imkansızı isteyip illa ki olacak diyerek zorla güzelliği istemek mi?
Israr genelde içten gelen ve mutlak surette olmasını istediğimizi gösteren tepkilerdir. Bir ilişkinin devam etmesi yeniden başlaması veya bir malın kaçırma bak diyerek ısrar edilmesi, bazen de kötülüğe sürükleyerek onda ısrar edilmesi.
Prensip olarak bir defa maksimum iki defa söylenmeli, olmuyorsa zorlamamalıdır.
✨
🎈 rica ederim
Tartışmada ısrar olabilir sonuçta fikrimin arkasındayımdır ve fikrimi ısrarla savunabilirim.. Lakin diğer tüm alanlarda yapılan ıslar zorla güzellik kategorisinde değerlendirilir..
Biri benim ol diye peşinden aylarca koşuyor ise? takıntı haline getirdiyse?🙄😱aman tanrım 😁
Kendimi başkasıyla paylaşmaya kıyamıyorum, kusura bakmayınız.. Bu cümle her zaman işe yarar.. 😅
Israrcı insan bunu takar mı? tabi ki hayır 😂 faydasız kaçışlar..
Bilmem, etrafımda bu kadar kalitesiz insan barındırmıyorum.. 😂
Bak mantıklı cidden.. senin etrafın baya kaliteli ya kalitede üstlerine de yok.. 😁kaliteli insanın kaliteli arkadaşları olur 😊👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Şüphesiz her insan etrafında kendi kalitesinde insan olsun ister.. O yüzden zamanla çantada ki çürük elmaları dışarı atarız.. Kalanlar ise bakidir..
Şimdi samimi dostların bunu görüp havalara uçtu eminim.. onlar adına teşekkür ederim 😊😂 onlar adına da bilmukabele 🙏🏻✌🏻😂
Mersi..
Rica ederim..
Değişen ne olacakmış ki bu ısrar sonucunda? Bir defa söylersin hadi iki defa söylersin ama iş artık ısrardan çıkıp zorbalığa girer. Zorbaların da güzellik getirdiği pek görülmemiştir.
Israra mevzu olan konu bir tabak meyve değil anladığım kadarıyla.
Cevap
13Cevap
Benim düşünceme göre, israr etmek her zaman zorla güzellik anlamına gelmez, ama sınırlar ve duygular göz ardı edilirse bu duruma dönüşebilir. Eğer bir konuda israr ediyorsam, bunun arkasında ya sevdiğim birine gerçekten yardımcı olma isteğim ya da inandığım bir şeyi açıklama Arzum vardır. Ancak karşındaki kişi açıkça istemediğini belirtiyorsa, orada durup kendi isteğimi bir kenara bırakmam gerektiğine inanırım. Çünkü sevgi, saygı ve anlayış zorlamadan daha değerlidir.
Sen yine geldin mi😂😂😂
İyi hoş geldin 😂
Israr la zorlamak aynı şey değil ısrarda kibarlık zorlamakta kabalık vardır😂😂😂😂
Çok farketti sağol 😂
😂😂😂😂 hahaahahaa aynı kapıyo çıkıyo demi
Ama öyle deme bişeyi bi kibarca yaptırmak var bide zorla yaptırmak var😂😂😂😂
Sonuçda her türlü yaptırıyoz 😂😂😂 yav git işine ne bileyim ben
Israr etmenin altında bir çok sebeb vardır ve en başında saplantılı duygular gelir kişi duygularına hakim olamıyorsa bu bir hastalığa dönüşür etrafındaki herkesi zehirler.
En sevmediğim insan tipidir. Israr edenlere o kadar katlanamıyorum ki, çıplak elle dövesim geliyor.
Isrra karşı koyamayan ben bunu beğendi..
Çok kötü bir şey abi yapmayın yaptırmayın uzak durun durdurun
Israra Göre değişir 😂
Örneğin duada Allah'ım hakkımda hayırlı ise nasip et,
Değil ise hayırlı kıl nasip et demek güzeldir 😂
dozunda ve gerektiği kadar bazen bazı işler ısrar ister. ama ısrarkarlık iyi bişii değil
Kesinlikle 🌟🎈
teşekkür ederim
Benim ısrarlarım sonucu bir şey olacaksa. Hiç olmasın.
Ben sadece iyi dans eder o konuda ısrar ederim.
aynen. zorla güzellik olmaz. zorla olursa güzellik olmaz.
Israrcı olmamaliyiz
bence evet
Olmaz zorla
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?