Kişilik & Karakter Yatarken kaç tane yastıkla yatıyorsunuz? burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kış aylarında 1, yaz aylarında 3 ya siz? Yastık sayılarını görelim, kimler kaç yastıkla yatıyor?😅 Yatarken kaç tane yastıkla yatıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. bir yastık büyük birde küçük yastığım var ona sariliyorum kxxmkxsjjc 0 0 Yorumla
amanbesorgıtsın55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl tam 3 tane vallahı birine de sarılıyorum djjdjd 0 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 4-5 tane… Arada yere düşüyorlar eksikliklerini hissedip uyanıyorum… 0 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Herkesin bir tane yastığı yok mu ya? 0 2 Yorumla burakk000 1 yıl Hayır :) Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Peki yaz aylarında neden 3 yastık? Cidden merak ettim Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Valla 3 net bazen 4 😂 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Normal klasik 1 tane yastıkla yatıyorum 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. 1 adet 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek yastık. Visco. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir yastık büyük birde küçük yastığım var ona sariliyorum kxxmkxsjjc
tam 3 tane vallahı birine de sarılıyorum djjdjd
4-5 tane… Arada yere düşüyorlar eksikliklerini hissedip uyanıyorum…
Herkesin bir tane yastığı yok mu ya?
Hayır :)
Peki yaz aylarında neden 3 yastık? Cidden merak ettim
Yazın 3 kışın 5
Valla 3 net bazen 4 😂
Normal klasik 1 tane yastıkla yatıyorum
Üç tane yastıkla yatıyorum
Bana 1 tane yetiyor :D
1 adet
3 yastık
Tek yastık. Visco.
3-4 yastıkla.