Tam bir şeyler yolunda gidecek derken çatataaaa herşeyi mahveden gizemki bir güç. Sanki lanet...

Tam bir şeyler yolunda gidecek derken çatataaaa herşeyi mahveden gizemki bir güç. Sanki lanet...
Bazen öyle anlar olur ki, sanki hayatın tüm enerjisi beni hedef almış gibi gelir. Bir şey düzelir, ardından başka bir sorun belirir, adeta evrenin özel bir planı varmış gibi. Ama belki de bu sadece algımızdır; zorluklar, üst üste geldiğinde daha büyük görünür. Belki de bu his, bana ne kadar güçlü olduğumu hatırlatmak için var. Çünkü her seferinde ayağa kalkıyoruz, değil mi? Belki hayatın "mahvetme gücü" varsa, bizim de toparlama gücümüz vardır.
Birseyler güzel giderken hep bozan lanetler vardır. Birkaç kez karşılaşırız ve bu karamsarlık halini alır. "Ya yine kötü birsey olursa. Mutluluğum bozulursa "gibi endişeler aynı laneti yeniden mıknatıs gibi çeker durur.
Cevap
3Cevap
Bazı zamanlar evet
Bazen böyle düşünüyorum
Eski laz imparatorluklarından bir ruh omasın kanks.
satürn o dediğini yapıyor
Yav ibiş saturn birazda oğlak a git benim ne suçum var güzel güzel çalısıyordum ben...
yıllarca oğlakta durdu zaten oğlağın yönetici gezegeni satürn şu an satürn etkisindeki burçlar balık, koç, boğalar
Boğayım tüh ya. Umarım akrebe gider o zaman ne diyim :D
akrebe gitmez daha boğalar çok çekecek 2030 yılına kadar
Peh sanki bundan öncesi iyiydi de. D
dibin dibini göreceksin ama
Kanka ne istiyorsun söyle hangi tarafa doğru uzanıyım :D
hahahahaha bil ki ona göre davran o yüzden söylüyorum önümüzdeki yıllar zor zamanlar yaşayacaksın
Ehehee teşekkür ederim bilgiler için. Bare bir tane de olumlu bir şey söyleseydin. D
olumlu olan şey 2030 dan sonra olabliir
Tamam ben şu köşede uyuyorum. 2030 dan önce uyandırana söverim ona göre. D
tamam
yok abim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?