Kimin hayatına sihirli bir dokunuş yapmak isterdin? neden?🧚🏻♀️ Hokus pokus ✨

Kimin hayatına sihirli bir dokunuş yapmak isterdin? neden?🧚🏻♀️ Hokus pokus ✨
Kendi hayatımı doğuştan silip, ilahi kalemi elime bambaşka bir kader yazmak isterdim. Ne ailemi ne mesleğimi ne evleneceğim kişiyi hepsini bir sayfada yırtar atar, en baştan yazardım.
Ve o kaderin son satırına, bu hayat sana bu şekilde bahşedildiyse doya doya yaşa derdim.
Kendi hayatımı
Mitolojik zumruduanka kuşu gibi küllerinden doğan bir geçmişten gelen bir insanım
46. yasindayim ve bekarım
Erzincanliyim Alevi Bektaşi inancına sahip ocakzade bir aileden gelen bir insanım
Annem ile babam akraba halasının oğlunu almış annem Babami mide kanaması sonucu yitirdim 91 de 92 de erzincanda depreminde enkazdan çıkmış bir insanim babamın vefatı sonrası annem kısa süreli bir evlilik yapıp ayrıldı ben ve kardeşim rahmetli Kore gazisi buyukbabam ve nenemin yanında kaldık annemle uzun bir süre sonra bir araya geldim babam da alkol sigara uyuşturucu madde hersey vardi 40. yasindaydi öldüğünde Uzun süre psikolojik tedavi gören bir insandı Annem sonrası Vereme yakalandi ve kapatılan Heybeliada senatoryumunda yatmisti Sonrası mide kanaması ve beyin kanaması geçirdi ben bütün hayatımı ona ve şu an evli biri 9. digeri 1. yasinda 2 evladı olan kardeşime adadım
Onların üzerine titredim
O nedenle bir yuvam evim olmadi
Ben az önce bir kitap sayfası sandığım gerçek bir yaşamımı okudum çok üzüldüm.. hayat herkese güzel seçenekler sunmuyor maalesef..
Üzülmeyin
Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye biter Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiiri
Önemli olan 68. kusaginin efsane ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur
Hayat bu
Neylersin
İsmi bende kalsın zaten o kendini biliyor... elimde gelse onun için ölmeye razıyım. O beni görmezden geldikçe, uzak durdukça hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden. İstersem ama yeter ki istersem her şeyi yaparım. Yapmak istersem yapacağımı oda biliyor. Ama o korkak olduğu için kaçıyor benden. Bende yapamıyorum bir şey
ÇSC İÇİN TEŞEKKÜRLER
kimsenin hayatına böyle bir müdahil olmak istemezdim
herkes isterse kendi hayatını değiştirecek güce sahip bence..
Cevap
7Cevap
Annemin hayatını değiştirmeyi çok isterdim. Hâlâ kalbimde yaradır. Keşkeler sıralarım ard arda ama herkes nasibini yaşıyor sonuçta.
:(((
Çok özel bir soru bu ama annemin hayatını değiştirmek isterdim.
Benim hayatım degişmedi kimsenin hayatınıda değiştirmem 😬
@Mukan34 için değişim yapar ve onu evlendirirdim.
@Rüyayenidengeldi birileri büyük bir hayra girmek istiyor ama neyimde değişim yapacaksın
@Rüyayenidengeldi Fahrünisa ismi çok iyiymiş 😅 medeni durumum şuanlık böyle iyi
Tecrübelerime binaen yardımcı oluyorum insanlara. Birilerinin değişiyordur elbet.
Annemin değiştirmek isterdim
İçinde ne heveslerle öldü.
Ruhu şad olsun
Amin.
Kendi hayatımı değiştirdim
20 yaşlara geri dönme ya da başka yerde yeni bir hayat kurmak olurdu
Kimsenin hayatını değiştirmem
Bergen
Vayyy
Ne oldu))
Güzel bir şaşkınlık ifadesi😂😁
Yaaaaani😂😂👍🏻