Kişilik & Karakter Hayatınızda bir şeyi değiştirme şansınız olsa bu ne olurdu? sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Neyi değiştirirdiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hayatınızda bir şeyi değiştirme şansınız olsa bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. İdame ettirdiğim şehiri. Bulunduğun yeri güzelleştirmek bizim elimizde ama özümü özlediğim için 1 5 Yorumla sedatttE +1 yıl Hangi şehir Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Özüm mü yoksa bulunduğum şehir mi? Yorumla sedatttE +1 yıl Ikisi de Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Özüm İzmir. Diğeri ise Ankara . Yorumla sedatttE +1 yıl İzmir güzel memleket Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Türkiye'de bu devirde yaşamak istemezdim. Gençliğimizi bile sattılar. 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Öyle Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tamamını değiştirmek istiyorum 2 6 Yorumla sedatttE +1 yıl Vay bee üzdün Yorumla Elfida277 +1 yıl Bende:( Yorumla sedatttE +1 yıl Umarım düzelir hayatin zamanla Yorumla Elfida277 +1 yıl Umarım Yorumla Elfida277 +1 yıl Tşkler Yorumla sedatttE +1 yıl Rica Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ailemin kafa yapısını 1 3 Yorumla sedatttE +1 yıl Onu herkes ister Yorumla heyyoooo87 +1 yıl yok gayet kafa yapısı düzgün gelişmiş aileler var Yorumla sedatttE +1 yıl Emin ol o ailelede yetişenlerde buluyor bir seyler Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl şu an daha dayanıklı bir ev istiyorum. 1 0 Yorumla
urxıguhv Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Boyumu 1 13 Yorumla sedatttE +1 yıl Niye, boyun kaç Yorumla urxıguhv +1 yıl Hayalimdeki mesleğe engeldi (162), 184 olmak isterdim en kötü 176 falan Yorumla sedatttE +1 yıl Voleybolcu mu olmak istiyorsun 184 nedir 😄 Yorumla urxıguhv +1 yıl Süpermodel olmak istiyordum, şu an bile istiyorum ama işte… Yorumla sedatttE +1 yıl 184 cok uzun ya birde artik 150 kilo modeller var 162'sin diye olamazsın diye bir kaide yok bence Yorumla urxıguhv +1 yıl Süpermodel olamam ama Yorumla sedatttE +1 yıl Normal model ol belki ordan oyunculuga geçersin unlu olursun falan Yorumla urxıguhv +1 yıl Xjfkkelel Yorumla sedatttE +1 yıl Sen daha baslamadan supermodel olucam diyorsun 😀 Yorumla urxıguhv +1 yıl Olmuyor ki olsa olsa yüz modeli olur Yorumla sedatttE +1 yıl Yüzünü görmedim yorum yapamam ama hayalin buysa pesinden git Yorumla urxıguhv +1 yıl Sağ ol düşüncen için Yorumla sedatttE +1 yıl Rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İdame ettirdiğim şehiri. Bulunduğun yeri güzelleştirmek bizim elimizde ama özümü özlediğim için
Hangi şehir
Özüm mü yoksa bulunduğum şehir mi?
Ikisi de
Özüm İzmir. Diğeri ise Ankara .
İzmir güzel memleket
Türkiye'de bu devirde yaşamak istemezdim. Gençliğimizi bile sattılar.
Öyle
Tamamını değiştirmek istiyorum
Vay bee üzdün
Bende:(
Umarım düzelir hayatin zamanla
Umarım
Tşkler
Rica
Ailemin kafa yapısını
Onu herkes ister
yok gayet kafa yapısı düzgün gelişmiş aileler var
Emin ol o ailelede yetişenlerde buluyor bir seyler
şu an daha dayanıklı bir ev istiyorum.
Boyumu
Niye, boyun kaç
Hayalimdeki mesleğe engeldi (162), 184 olmak isterdim en kötü 176 falan
Voleybolcu mu olmak istiyorsun 184 nedir 😄
Süpermodel olmak istiyordum, şu an bile istiyorum ama işte…
184 cok uzun ya birde artik 150 kilo modeller var 162'sin diye olamazsın diye bir kaide yok bence
Süpermodel olamam ama
Normal model ol belki ordan oyunculuga geçersin unlu olursun falan
Xjfkkelel
Sen daha baslamadan supermodel olucam diyorsun 😀
Olmuyor ki olsa olsa yüz modeli olur
Yüzünü görmedim yorum yapamam ama hayalin buysa pesinden git
Sağ ol düşüncen için
Rica
Tamamı değişse keşke
Ah ah cevap belli de