Kyk daki m*l oda arkadaşları haklimiyim haksizmi?

Simdi bizim yurt apartmandan bozma ve odalar 2+1 bi 2 oda ve ortak tuvalet banyo kullaniyoruz. Dun banyoya girdim cikarken lifimi ve şampuanimi orada unuttum. Unuttum dedigim duşakabinin icinde degil banyoda sampuanlarin olduğu raflarda unuttum. Unutmaktan degil aslina koydum orya dursun diye yani lif ve sampuanin banyoda durmasi kadar normal bise yok. Dun arkadas dediki kardes lifini ve sampuanini banyodan al, bende tamam dedim ama almayi unuttum , aksamda yine aynisini dedi kardes lifini almamissin falan , bende dedimki lif burada olsa olmazmi katlamisim temiz bi sekilde koymusum orya. Diger arkadasta biz rahatsiz oluyoruz dedi , nasi bi rahatsizlik veriyor olabilir anlamadim dedim. Odanin kurallari var vs birsuru sey uydurdu, kendi yazdiklari kurallar bu arada. Baktim diger eleman sinirlendi. Bende hic tartismaya girmeden tamam kardes kaldiriyim dedim. Attan aldim ve lifimle sampuanimi koydum dolaba. Ben ugrasamam kimseyle bana anlatmayin bisey dedim. Oylece kapandi konu ya da kapanmadi bilmiyorum. Bu arada ne lifim ne de sampuanim ayak ustunde bir yerdeydi, zorluk cikarmazdi kimseye. Arkadaslar beni tanimiyorlar daha,3 kere kavgadan dolayi yurttan atildim, yine aynisimi olsun istiyorlar.

Kyk daki m*l oda arkadaşları haklimiyim haksizmi?