Geçmişle ilgili biri size şunu yaptığınızı iddia ediyor ama siz hatırlamıyorsunuz, bunun için özür diler misiniz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hatam varsa evet
ben hicbirzaman ozur dilemem ozur
dilettiririm bir hatam varsa bile onu hata olarak saymam hakettigini dusunurum
Mecbur dileyecesin. Hayatı yapan unutur ama hata yapılan kişi unutmaz
Ben değil bana yapıldı zaten, az önce böyle bir şey yaşadım da adama uyuz oldum bir de böyle bir şey yapacağımı ben düşünmüyorum diyor yani bu dünya sizin fikirleriniz etrafında dönmüyor bu kadar bazı insanların kendini önemli görmesini anlamıyorum bir de bana b*k atıyor sen bana saygısızlık yaptıysan veya küfrettiysen ben ondan yapmış olabilirim diyor hadsiz
Orası beni ilgilendirmiyor
Ben de senin gibi düşünüyorum ama şu yorumlara baksana herkes kendini bi halt sanıyor resmen neyse insanları bu kadar takarsam hasta olurum zaten değmez
N4h haklisin.. kesin bi haltlar karıştırdın..
Hiçbir şey yapmadım sen mi karar veriyorsun buna?
Evet ben karar veriyorum var mı bi diyecegin.
Sen olayın içinde miydin karar veriyorsun kdkdkdk kendinizi ne kadar da önemli görüyorsunuz
Tabii sjfjsnxjxj yorumlara bakilirsa bi sen haklısın kibirli şey suxjsnuxsndn
Kibirli olduğuma nereden karar verdin olayı bilmiyorsun bir şey bilmiyorsun
Burdaki yorumlarıma göre mi karar vericen haklı olup olmadığıma
Cevap yazan herkese dalasiyorsn normalmisin güldürme xubsjxjd
Çünkü zaten yaşadığım bir şeyden dolayı sinirim bozulmuş üstüne herkes kendini bi halt sanarak o adamın bana yaptığını yapar gibi tepkiler vererek cevaba girince sinirim bozuldu kibirli olduğumdan değil yani kimsenin içinde bulunduğu durumu bilemezsin
Sus be ne olmussa olmuş. kendi derdini kendine sakla onlarmi sana o erkekle konuş dedi.
Sana ne be sen kimsin sana mı kaldı derdi de battı istediğime istediğimi anlatırım şimdi işine bak
Keslan
Kişi benim için önemliyse olabilir
Az önce böyle bir şey yaşadım da adama uyuz oldum bir de böyle bir şey yapacağımı ben düşünmüyorum diyor yani bu dünya sizin fikirleriniz etrafında dönmüyor bu kadar bazı insanların kendini önemli görmesini anlamıyorum bir de bana b*k atıyor sen bana saygısızlık yaptıysan veya küfrettiysen ben ondan yapmış olabilirim diyor hadsiz
Yol ver gitsin senin için önemli degilse
Anam da aynısını yaptı bana gerçekten nefret ediyorum insanlardan
Sakin ol tam sorunun ne anlamadım ama hayat sahnesinde her türlü şeyle karsilasabilecegine hazır olmalısın
Annem de aynı b*kluğu yaptı nefret ediyorum insanlardan
Aynı şeyi yazmışım ya ndndndn sinirim bozukken güldüm
Et o zaman yani bize neyi soruyorsun
Ama insanlardan nefret ediyorum diye kötü oluyorum dimi şimdi de dnkdkdkd
Yoo ne alaka kendi tecrüben kendi kararin
Bana biri bir hata yaptı sonra ben bunu dediğimde hatırlamadı ben yalancı oldum. Ne düşünüyorsun bu konuda
Sen hatırlayamadım demekki
Sen hatırlamadın diye o şey olmadı ve ben ne olursa olsun önemliyim o kim ki özür dilicem ondan dicen yani dndkdkkdkdkdkdn
Yaa aslında tam tartışmalık konuda yazarak zor oluyor o yüzden şal beni ya da telegram verim ara direk sabaha kadar tartışalım 😄
İnsanlar olarak bu kadarsınız ben kimseye yapmıyorum bunu
Ama mesajlasarak kendini ifade etmek zor oluyor napim
Yorumlara baksana herkes kendini bir halt sanıyor zaten insanları bu kadar takarsam hasta olurum değmez
Sen bilirsin
Aa niye insanlar önemli mi yoksa o kadar ben önemsizim nddnd
Valla anlamıyorum şu an seni 😄
İnsanlar takacak kadar önemli mi sence mesela senle konuşuyorum seni önemsemem mi gerekiyor benim veya önemsenecek biri gibi görüyorsun kendini
Hee evet haklısın böyle devam et işte kimseyi onemseme
Aynen seni de önemsememe değmez hayatımdaki değerin sıfır çünkü
Evet o yüzden tekrar bu yoruma cevap yazma hoscakal
Hayatta özür dilemem böyle bir şey için
Çünkü sen hatırlamıyorsan yapmamışsındır dimi xkdkkddk
Aynen öyle doğru dedin 😄
Az önce böyle bir şey yaşadım da adama uyuz oldum bir de böyle bir şey yapacağımı ben düşünmüyorum diyor yani bu dünya sizin fikirleriniz etrafında dönmüyor bu kadar bazı insanların kendini önemli görmesini anlamıyorum bir de bana b*k atıyor sen bana saygısızlık yaptıysan veya küfrettiysen ben ondan yapmış olabilirim diyor hadsiz
Estağfurullah kendimi önemli görmüyorum da ne yaptığımı bildiğimden dolayı öyle dedim ama sen de burada soru sorduğuna göre içine dert olmuştur yani haklısındır
Ne yaptığını biliyorsun diye karşı taraf yalan söylüyor yani öyle mi dkdkdkjdn
Senin için demiyorum, ben diyorum ki sana bu iddiada bulunan kişi unutmuştur belki ama ben dikkat ederim her an 😃
İnsansın unutmaz mısın
Ben çok ince fikirli biriyimdir, eğer unutmuşsam da o an hayati riskler olmuştur veya şok halindeyimdir.
Sözüm senden dışarı ama b*k atmaya manipülasyonculara karşı bir savunma diyelim.
(Atmaya çalışan) olacaktı.
Ayrıca haklıyım zaten yani buna karar verecek insan sen değilsin
Tamam da bana neden kızıyorsun? Sana demin haklısın dedim, ben de kendi olaylarımda haklıyım buna da sen karar veremezsin.
Karar vermedim zaten dikkat edersen ama senin hatırlamadığın ama başkasının hatırladığı konuda onu yalancı çıkarınca kesinlikle haklı yapmıyor seni her zaman o kadar
Pardon da bu seni ne kadar alakadar edebilir? Bu durumda bana iftira atılmadığı ne malûmdur?
Senin dediğine göre sen de, sana bunu diyen adam da haklı sıfatıyla çıkmaz bu işten. Yani belirsizlik vardır, öyle değil mi?
O da olabilir ben olmaz demiyorum
O haklı değil zaten allah verir belasını inşallah
Neyse umarım haklı olduğun ortaya çıkar arkadaşım iyi geceler dilerim
Bu kişi KS'den biri mi?
Evet
Tanıdık biri mi peki
Hayır
Hatırlamıyorsam nasıl dileyeyim 🤔
Hımmm 🤷♂️
Ben mi haksızım şimdi
Bu kadarsınız siz
Benimle yasadigin bir konu var mı ki öyle dedin şimdi 😊
Bilmem, o kişiyle de burdan tanışmıştım
Benimle ne ilgisi var ki benide kattın 😀
Haksız buluyorsun beni
Hayır dediğin gibi hak veriyorum sana
😊
Tamam
Ayrıca hak versen hatırlamadığım bir şey için niye özür dilicem gibi bir şey demezdin
Offf😴
Haklıymışım demek ki dkkddkdkdndkjdj
Öyleymiş
Hatirlasam bile dilemem
Ego kdkdkdkdjdj
Haketmedigi hicbirseyi yapmam
Hak etmediğini nerden biliyorsun
Hakettigi icin yapmisimdir
Dile ne olıcakki
Ben değil bana yapıldı zaten, az önce böyle bir şey yaşadım da adama uyuz oldum bir de böyle bir şey yapacağımı ben düşünmüyorum diyor yani bu dünya sizin fikirleriniz etrafında dönmüyor bu kadar bazı insanların kendini önemli görmesini anlamıyorum bir de bana b*k atıyor sen bana saygısızlık yaptıysan veya küfrettiysen ben ondan yapmış olabilirim diyor hadsiz
😂😂😂 pardon
Allah böyle insanların belasını versin hepsinin alayının
Kız betdua etme akşam akşam 😂😂
Ben mi haksızım
Haklı olsanda etme boş ver gitsin
Yorumlara baksana sen herkes kendini bi halt sanıyor insanları bu kadar takarsam hasta olurum değmez zaten
Ha işte bende onu diyom yorum sonuçta takılma okadar
Babanın oğlu değil ya 😂😂
Annem de yaptı bana aynısını insanlardan nefret ediyorum
Off ben kaçayım şimdi sen bana saracaksın😂😂
Ahirette konuşulacak hepsi zaten