Kişilik & Karakter Bir insanın canım olduğunu nasıl anlarsınız? omeral1469 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl BİR İNSANIN GERİ ZEKALI OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ Bir insanın canım olduğunu nasıl anlarsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. davranışlarından,. 0 1 Yorumla omeral1469 1 yıl Ne gibi davranışlar
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Konuşmalarımdan ve davranışlarından 0 8 Yorumla omeral1469 1 yıl Nasıl konuşur nasıl davranır Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Bon bon bakarlar, yeniliye açık konuşmalar değil taş devrinden kalma konuşmalar yapabilirler Yorumla omeral1469 1 yıl Anlıyorum 😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Karşılaşmadığım durumlar değil 😅 Yorumla omeral1469 1 yıl Benim pek böyle insanlar çevremde yok ama Bon Bon bakan var Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Aynen benimde çevremde o türden insanlar yok ama yolculuklarda, alış verişlerde ya da farklı mekanlarda karşılaşıyoruz muhakkak Yorumla omeral1469 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
davranışlarından,.
Ne gibi davranışlar
Konuşmalarımdan ve davranışlarından
Nasıl konuşur nasıl davranır
Bon bon bakarlar, yeniliye açık konuşmalar değil taş devrinden kalma konuşmalar yapabilirler
Anlıyorum 😂
Karşılaşmadığım durumlar değil 😅
Benim pek böyle insanlar çevremde yok ama Bon Bon bakan var
Aynen benimde çevremde o türden insanlar yok ama yolculuklarda, alış verişlerde ya da farklı mekanlarda karşılaşıyoruz muhakkak
😂😂😂
:))
Kendini fazla övmesinden
Başka