Kişilik & Karakter Bir insanın canım olduğunu nasıl anlarsınız? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl canım*olduğu sistem küfür diye sansürlemiş😫 Bir insanın canım olduğunu nasıl anlarsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. davranışlardan olabilir,. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Fazlasıyla güvenir herkese, herkesi kendinden önce düşünür.. 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yine sansürlenmiş "o. r. o. spu" bu şekilde aralarında nokta ile yaz sistemi kandır 😂 0 3 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Salaakk dedim oysaki Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Maalesef site sansürlüyor işte. O yüzden sistemi kandır bi şekilde böyle kodlama kullanıyorum ben 😂 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Sjjjsj 😂 mantıklı Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karakteri bunu gösterir zaten bir iki buluşma ya da konuşmada 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Davranışlarına bakarak 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. bakışları bile belli eder :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
davranışlardan olabilir,.
Fazlasıyla güvenir herkese, herkesi kendinden önce düşünür..
Yine sansürlenmiş "o. r. o. spu" bu şekilde aralarında nokta ile yaz sistemi kandır 😂
Salaakk dedim oysaki
Maalesef site sansürlüyor işte. O yüzden sistemi kandır bi şekilde böyle kodlama kullanıyorum ben 😂
Sjjjsj 😂 mantıklı
Karakteri bunu gösterir zaten bir iki buluşma ya da konuşmada
Davranışlarına bakarak
bakışları bile belli eder :D
Canini alarak