Kişilik & Karakter Boşluktayım nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İçimde bir boşluk var ve kendimi durduk yere mutsuz hissediyorum değersiz hissediyorum moralim hiç yok Güncellemeler1 yıl Acaba neden oluyor birde Güncellemeler1 yıl Güncelledim soruyu Boşluktayım nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bence amaç edinin mutlu olmak için 0 0 Yorumla
Julianoss Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Ben sürekli boşluktayım tükenmişlik sendromu yaşıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende oyle Yorumla Julianoss 1 yıl Dış görünüşümü beğenmiyorum sence profilde nasılım Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Sevgilin var mı? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yokkk Yorumla sk_34 1 yıl Ondandır. En son ne zaman oldu? Yorumla Soran 1 yıl Hiç olmadı teklif eden oldu da kabul etmedim Yorumla sk_34 1 yıl Utangaç mısın Yorumla Soran 1 yıl Yok degilim Yorumla sk_34 1 yıl Konuşmak ister misin? Yorumla
KingNothing0148 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Sabret zamanla geçer 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Umarım Yorumla KingNothing0148 1 yıl Beklediğin biri ya da bir şey mi var? Yorumla Soran 1 yıl Yok yaa Yorumla KingNothing0148 1 yıl O zaman al bi çukulata neşen yerine gelsin Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkeksizlikten hep 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Offff sevgili istemiyorum ama Yorumla
HeartWhisperer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Sevecek birisini arıyorsun. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne anlamadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence amaç edinin mutlu olmak için
Ben sürekli boşluktayım tükenmişlik sendromu yaşıyorum
Bende oyle
Dış görünüşümü beğenmiyorum sence profilde nasılım
Sevgilin var mı?
Yokkk
Ondandır. En son ne zaman oldu?
Hiç olmadı teklif eden oldu da kabul etmedim
Utangaç mısın