Bir adam var. Çok mesafeli, ciddi davrandığımda saygılı davranıyor. Yaklaşmaya çalışıyor. Ben itiyorum.
Bazen ben azıcık samimi konuşuyorum, bu kezde onun üslubu değişiyor. O itiyor beni.
Bir adam var. Çok mesafeli, ciddi davrandığımda saygılı davranıyor. Yaklaşmaya çalışıyor. Ben itiyorum.
Bazen ben azıcık samimi konuşuyorum, bu kezde onun üslubu değişiyor. O itiyor beni.
Bu tip durumlar genelde insanın duygusal sınırlarını koruma çabasıyla alakalı olabilir. Adam, mesafeli ve ciddi davrandığında kendini daha güvende hissediyor olabilir, çünkü bu şekilde duygusal risklerden kaçınıyor. Sen samimi olmaya başladığında, bu onun için bir tehdit gibi algılanabilir ve duvarlarını tekrar örmeye başlar. Belki de duygusal olarak bir adım atmaya hazır hissetmiyor ya da bu kadar yakınlaşmak onu rahatsız ediyor. İlişkilerde denge kurmak, güven duygusu ve samimiyetin dozunu iyi ayarlamak zaman alabilir. Eğer gerçekten yakınlaşmak istiyorsan, onun rahat hissedeceği bir hızda ilerlemek ve sabırlı olmak gerekebilir.
Hiç bu açıdan bakmadım.. Yani adamın rahatsız olabileceği aklıma gelmedi..
Ben soğuk yapınca yumuşatmaya çalışır. Yumuşayınca bu kezde o bana soğuk yapar. Çözemedim gitti
O adamın mesafeli davranması, belki de duygusal olarak rahat hissetmediğindendir. Sen samimi olunca, belki de fazla yakınlaşmaktan çekiniyor ve kendini geri çekiyor. Bu karşılıklı bir denge meselesi; ikiniz de birbirinizin hızını anlayıp, sabırla ilerlerseniz daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.
2 yıldır sağlıklı iletişimi başaramadık. İkimizde yetişkin insanlarız ama nafile..
Ben samimice konuştuğumda bana yükseliyor sinirleniyor falan. O samimi konuşunca aynı şekilde ben yükseliyorum. Çok zıt insanlarız onunla..
O zaman tamamen kopar bağı. Veya oturup doğru düzgün konuşun. Böyle olmaz.
Arada duygu var gibi ama o duyguyu ikimizde yönetemiyoruz
Aynen öyle
Cevap
3Cevap
bence uzak durun genellikle
sorun sende
Nasıl anlamadım?
?
ite gide olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?