Off ne acıtasyon yaptım bee 😂 Bu mazlumluk, bu sevgi görmemişlik iyi insanların şefkatli kalplilerini cız ettirecek ve bu sayede bana lahmacun üstüne lahmacun dürecekler diye düşünüyorum 😎😎 inşallah planım umduğum gibi gider de iyi insanları kandırıp mideme ziyafet çektiririm 🤤😋😇😎😂
Değer veren vermeyen diye ayırt etmiyorum, kimsenin değer vermesine ihtiyaç duymuyorum ya da vermesinden bir beklentiye girmiyorum. O yüzden vermiş vermemiş çok da önemsemiyorum. Kafa rahat 🤣
Bana göre her insan her şeyi yapabilir. O yapmaz diye bişey yok. Henüz yapmamissa şartlar oluşmamış demektir. 🤣 Onun yapma eşiğini bilemeyecegimden beklentiye girmiyorum, yaparsa da şartlar oluşmuş deyip geçiyorum 🤣
Zaman içinde kendilerini belli ediyorlar. İlk zamanlar bunu ayırt etmek zor oluyor. Mış gibi yapıp oyun oynayan iyi oyuncular var. Onları ayırmak biraz zor olsada zaman içinde kendi katektersizligini oyunculuğunu belli ediyorlar.
Asla ve asla ayırt edemezsin çünkü insanoğlu çiğ süt emmiştir. Bırak yabancıyı öyle bir durumdayızki aileni bile tanıyamıyorsun. Aile ferdi bile asla yapmaz dediğin şey yapıyor.