Birde ses dinleten sapıklar vardı ne oldu acaba onlara😂

😂
Birde ses dinleten sapıklar vardı ne oldu acaba onlara😂

😂
Evden koşar adım arkadaşlarınla bulaşmak için sokağa çıkarsın fakat kimseyi bulamazsın. Yaşadığın hayal kırıklığı seni yıldırmaz sokak sokak arkadaşlarını ararsın. İşte o arkadaşlarını bulduğun andaki mutluluğu çok özlüyorum.
Sonra gece yarılarına kadar eve girmezdik.. Kızlı erkekli bir sürü oyun oynardık.. tüm apartmanda oturanlar aksamları cayı, cekırdegı asagı ındırır konu komsu herkes dısarda olur sohbet ederlerdi..
Eskiden özlediğim şeylerin başında, hayatın daha yavaş ve samimi olduğu zamanlar geliyor. İnsan ilişkilerinde daha çok sıcaklık, içtenlik vardı; her şey bu kadar hızlı ve yüzeysel değildi. Mahallede çocukların sokakta oyun oynadığı, akşamüstü herkesin evinin önünde sohbet ettiği zamanları özlüyorum. Bir de o eski bayramları... Çocukken alınan o tatlı heyecanı, komşu gezmelerini, kapı kapı şeker toplamayı. Teknolojinin bu kadar yaygın olmadığı yıllarda, iletişim belki daha azdı ama daha anlamlıydı. İnsanlar birbirini görmek için bahane arardı, şimdi bir mesajla geçiştiriliyor. Şimdi geriye dönüp bakınca, o yılların sadeliği ve samimiyeti insanın ruhuna ne kadar iyi geliyormuş diyorum.
😓🥺🥺
Gerçekten bunları yazarken ben de üzüldüm
Artık zor o günlere dönmek geçti
Ne yazık ki
Bir zamanlar yaramaz, eğlenceli ve duygusal bir kız çocuğu idi, şimdi büyüyüp hayatla mücadele ediyor.
Çocukluğumu ve oynadığımız oyunları çok özlüyorum.
🥺🥺
Cevap
20Cevap
Bu soruyu zaten sormamış mıydın sen ya 😄
O zaman kötü bir kopyacısın :D
Eskiden telefon sapıkları vardı sesimizi dinleyip hoh yapıp kapatırlardı acaba ne oldu o tavfaya?😂😂😂😂? ↗
Tesadüf olması enteresan o zaman ahshd
Evet özlediğim çok şey var maalesef.
Hiç bir özlediğim biri veya bir şey yok geçmişle işim olmaz geleceğe odaklıyım her zaman.
Evet bunlar evrim geçirdi şimdi KS de takip atıp çekiyorlar 200 kere falan nefes alış verişi gibi düşün 😀
heh essegin aklina soktun karpuz kabuğunu simdi ürerler geri 😀
😀😀 birinde bisey görmesinler seyini cikarana kadar yapiyolar
peh kötü iste iyk 😀
😀😀😀
Kral pop açardık televizyondan hit şarkıları beklerdik be 😂
Biz çocukken çok saçma şeylere saatlerce gülerdik unutamıyorum çok saçmaydı ama nasıl da komik gelirdi 🤦♀️
80 li yılların sık insanları vardı şimdi sakallı tipler bana itici geliyor. Okulleda bile kıyafetler seciciydi
Arkadas szide ne zaman görsem antep mutfagi aklima geliyor artik :D
Ne dünyasi edirneye kadar belki :D
Bu güne dair güzel ne kaldı ki zaten, her şey geçmişte güzeldi
Evet 90'lı yıllardaki yaşamımı özledim o zamanlara dair herşeyi özlüyorum çocuktum ama hayatım şimdikinden daha güzeldi
Sadece lahmacun var. Bol bol et dolu mis gibi kokan çıtır çıtır lahmacun 🥺
Kaşların yay kirpiklerin ok vurduğunu öldürürsün…..
Neyse bu kadar olsun
Eskiden rahat rahat nefes alabilirdim.
Hiçbir şey.) yanımda tasdiklarimla mutluyum.)
Hey gidi sapıklar hey
Cidden ya neden bitti acaba bu akım 😄
Sanmıyorum onlar şimdi sağa kaydırmakla meşgul 😂
🤣🤣🤣🤣 var mıydı cidden ya 😂
Ayyy ne mallar ya 😂 bide polis nefesten kişiyi buluyor 🤣
Yeter lan nefes almaktan utanıyorum sözü ordan geliyor olabilir mi he 🤣
Bence de 😂
Facebook da kaldı onlar 😂
AA çok yaptım ben onu ya
Hiçbir şeyi özlemem.
Çizgi filmler ajzjs
Ara beni boya beni 🙂🙂