Bu aralar çok stresliyim 49 kiloya düştüm biraz midemi bastırsın diye yaşamak için yiyorum diyebilirim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Valla direkt hayat felsefem vs diyemem ama her şeyden kısarım boğazımdan kısmam 10 sene aynı şeyleri giyerim ama canım çektiyse gider onu yerim zaten birçok şeyi yapmaya maddiyat yetmiyor hiç değilse aç ölmeyelim diyorum
yok müdürüm 172kilo300gr geliyorum strong man teranesi biraz daha büyüyeceğim bi %30-40 daha gelişimim sürecek naturel bu arada onun için yiyorum 1 kilo gavurmayı yiyoz işte mng anladın işte
anlatayımda gül rutin 70lik viskim var neyse elimde 70lik viski bitane zaza gbatı var diyor 35lik mi aldın yok abi 70lik aldım dedim elim büyük ya ahaha omegledende zamanında karılara dalga gösteriyorum ahaha kaldırdım 5cm mi dediler oysaki elim 13 cm +5 ahahahaha abi nabıyım daha da büyüyecem. bu suplementci fenomenleri sqcem seneye yarışmalara girecem tereddütlü girmeyeyim şimdik
alakası yok daha çok cenk koçak gibi düşün ya da anatoly ukraynalı paspascı ikilemdeyim ama neyse ben herşeyi bilinçli yapıyorum gözlem analiz yol vücudumı dinlerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yemek icin yasiyorum diyecek kadar cok degil ama guzel yemekler yemekten ve yapmaktan keyif alıyorum diyebilirim
Senin hesabını mı kapatmışlardı
ben kapatmistim
Aa sebep
detoks yaptim. seni ozledim geri geldim
İyi yaptın yokluğun hemen fark edildi
Bu aralar çok stresliyim 49 kiloya düştüm biraz midemi bastırsın diye yaşamak için yiyorum diyebilirim
Valla direkt hayat felsefem vs diyemem ama her şeyden kısarım boğazımdan kısmam 10 sene aynı şeyleri giyerim ama canım çektiyse gider onu yerim zaten birçok şeyi yapmaya maddiyat yetmiyor hiç değilse aç ölmeyelim diyorum
Yemek yemek için yaşıyorum 😅
Öyle iştahlı ve güzel yemek yerim ki görenin canı yemek yemek ister ehehe
yemek için yaşıyorum. hareketli bir hayat mecbur yiyecen
Sanki yaşamak için yiyorsun gibime geldi
yok müdürüm 172kilo300gr geliyorum strong man teranesi biraz daha büyüyeceğim bi %30-40 daha gelişimim sürecek naturel bu arada onun için yiyorum 1 kilo gavurmayı yiyoz işte mng anladın işte
172 kilo musun
göstermesem de evet. bca steroid keratin vs kullanmadan beden rolantimi bozmadan devam ediyorum
Reis arada bi tuvalete git zıç, rahat 20 kg bırakırsın.
ahaha 3 kere gidiyorum ln harbi güldürdün
Adamsın reis
anlatayımda gül rutin 70lik viskim var neyse elimde 70lik viski bitane zaza gbatı var diyor 35lik mi aldın yok abi 70lik aldım dedim elim büyük ya ahaha omegledende zamanında karılara dalga gösteriyorum ahaha kaldırdım 5cm mi dediler oysaki elim 13 cm +5 ahahahaha abi nabıyım daha da büyüyecem. bu suplementci fenomenleri sqcem seneye yarışmalara girecem tereddütlü girmeyeyim şimdik
Şu samet var bi tane testo taylanın videosunda da çıktı, onun gibi mi büyüyorsun yapma yazıktır vücuduna
izlemedim bir bakayım şimdi
alakası yok daha çok cenk koçak gibi düşün ya da anatoly ukraynalı paspascı ikilemdeyim ama neyse ben herşeyi bilinçli yapıyorum gözlem analiz yol vücudumı dinlerim
Abi o hamburgeri sen mi yaptın abi
Abi sana diyorum
Abi abi
Abii
Abi
Ne abisi lan
Amca dememden hoşlanmazdın herhalde
Abi demenden hoşlandığım kadar amca demenden de hoşlanırdım
Sen de az değilmişsin heee abi
Abini çıtır karılar yesin
Onlar beni yer anca, biz abimizi sokaktan bulmadık
Adaaaaam
Yemek için yaşıyorum fmdmd çok seviyorum çünkü yemek yapmayı da yemek yemeyi de
Fmdmd
Yaşamak için yiyorum. Sofraya oturunca moralim bozuluyor shshsjsjjs mecbur insani ihtiyaç olmasa yemem
Nam nam
Vücudumun protein, karbonhidrat ve vitaminlere ihtiyacı olduğu için 😅
Bu muthis soru icin seni ayrica tebrik etmek isterim. Cevap veriyorum bu saatden sonra kadinlar için yasarim abi
Adamsın
Yememek için yaşıyorum.
Zorlama kendini reis arada ödül günü yap)
Yersek ölürüz asıl reis 😂😂😂
Yapma yav bu aralar depresyondayım sürekli yiyorum nolacak
Zorla tutmuyorlar ya çık gitsin boş ver iyi bir yer değil zaten 😅
La bu soru nasıl süper soru seçilmez, istifa et çabuk
Benim süper seçme yetkim reis ama bence süper soru bu 😂 21.01 de süper seçilecektir 😅
Seçilmezse istifa ediyorsun ahah yetkiyi arttır bak mod kızlar her hafta terfi ediyorlar, sen hala aynısın)
İstisnasız sitenin en zeki üyelerinden birisin ") hastayım göndermelerine 😂 tamamdır senin için çalışır çabalar terfi alırım 😂
Adamsın, en sevdiğim modsun çoğunu yanlışlıkla engellemişim.
Eyvallah o senin adamlığın 😅🙏
Eyvallah kral
Ask yaşamak için yiyorum
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
Hissederek yemek gerek 🤭
Yemek için yaşıyorum net bir şekilde.
Yaşamak için yiyorum 🤣
Yasamak için tabiki de
Yaşamak ve sağlık için kararında yiyorum
acıkınca sevdigim seyleri yemeyi seviyorum
Tabikiside yemek yemek için yaşıyorum
Yaşamak için yerim genelde