Kişilik & Karakter Doğru zamanda mı dünyaya geldin? s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hangi devrin insanısın? X yıl önce ya da X yıl sonra dünyaya gelmek ister miydin? Doğru zamanda mı dünyaya geldin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. yanlış zamanda geldim maalesef 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Her şeyin çok çabuk tükendiği bir döneme denk geldik 1 1 Yorumla s Arag0rn 1 yıl Evet, kesinlikle doğru Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Yani biraz daha erken davranabilirmişim sanki 2004 biraz geç 1 4 Yorumla s Arag0rn 1 yıl 1950 senlik😅 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Yok be çok eski oda😂 Yorumla s Arag0rn 1 yıl 90 yapalım😅 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Olur o bakk Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hayir yanlış zamanda gelmişim, ilk insanların olduğu dönemde magarada yaşasaydım keşke 1 0 Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Doğmamayı tercih ederdim. dmdjc 1 1 Yorumla s Arag0rn 1 yıl O zaman güzel yemekler pişirilmezdi :) Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. Çok kardeşim bi zamana denk geldik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yanlış zamanda geldim maalesef
Her şeyin çok çabuk tükendiği bir döneme denk geldik
Evet, kesinlikle doğru
Yani biraz daha erken davranabilirmişim sanki 2004 biraz geç
1950 senlik😅
Yok be çok eski oda😂
90 yapalım😅
Olur o bakk
Hayir yanlış zamanda gelmişim, ilk insanların olduğu dönemde magarada yaşasaydım keşke
Doğmamayı tercih ederdim. dmdjc
O zaman güzel yemekler pişirilmezdi :)
Çok kardeşim bi zamana denk geldik
Sanmıyorum.