Ben ben acımasızım ama sevgisiz biri değilim ve durup dururken birine bir şey yapmam sadece yapacak olursam acımam heh oda kim olduğuna bağlı bir yandanda merhametli biriyim ama bir yandanda aşırı acımasızım
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Arkadaşımın bana yaptığı kazık hem bana bir şey olacaktı Allah izin vermedi ona olmuş çekiyor çünkü neden Allah evet ilk arkadaşın yani ben bu durumdan kötü olayım istedi sözünü tutmayınca kazık atınca tekrar üstüne arkadan iş çevirince herşeyim ortaya çıkınca tuzak kurulunca Allah artık ona ödetmek istemiş çünkü bir yazı var çok sevdim sen birine ihanet edersen ben aradan çıkarım şeytan girer devreye öyleydi galiba bunu yaşıyor doğruysa kuzen olayı dersek oda bence hasta küçüklükten beri avlari ona yetmiyor kim olursa avlamak niyeti amaç belki bununla tam olur kafası o yüzden herşeyi sorunlu bir de beni hiç tuzağa düşüremedi o yüzden arkadaşı da o yüzden belki arkadaşım tuzağa düşürur Allah'tan hep kötü insanlardan kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Her yerden bu olayi anlatmışsın çok üzüldüm geçmiş olsun.. iyi ki bu durumu atlatmışsın
İnsanoğlunun ta kendisi acımasız kelimesinin karşılığıdır, bazen uzun uzun sorguluyorum insan nasıl bu kadar kötü olabilir diye, kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insanlar kötü insanlardır çoğu kişi bunu zamana ya da Yaşadığımız çağa bahane eder bence saf kötülük ve iyilik insanın içinde mevcuttur buna kişi özgür iradesiyle karar verir, her kötülüğün altında psikolojik sebebler aramak yanlış bence birçok insan bunu bilerek ve isteyerek yapıyor ne olursa olsun bu insanlardan uzak durmak en doğrusu ama onlar heryerde.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet aynen öyle, maalesef egitimsiz insanlar bu çağda yaşıyorlar.
O acizler ebeveyn olmak isteyen kişiler Antinatalist düşmanı olan Pronatalistler gerçekten çok vicdansızın en önde gideni Pronatalistler Adi ve Ruhu satılık duygusuz.