Kişilik & Karakter Bu yaşa kadar mutlu olmadım aşk iş para başarı hepsi zordu bu yaştan sonra hevesim kalmadı baştan gülmeyen hiç gülmüyor değil mi? esmaal Takip Et Xper 1 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boşa geçen ömür her şey için cok geç Güncellemeler1 yıl Sevgilim vardı her akşam dövüyordu bir daha kimseyi tanımak istemedim daha peşimde kurtulamadım Bu yaşa kadar mutlu olmadım aşk iş para başarı hepsi zordu bu yaştan sonra hevesim kalmadı baştan gülmeyen hiç gülmüyor değil mi? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bence sabredin 0 0 Yorumla
yusuf-kenan Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl kadınlarımız maalesef kariyer uğruna kendini harcıyor. biraz salsalar keşke 0 2 Yorumla esmaal 1 yıl Hayat şartları herkes şanslı olmuyor Yorumla yusuf-kenan 1 yıl doğru diyosun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hala bakimli canli diri fit hatunsan.. en mil. f donemindesin 0 4 Yorumla esmaal 1 yıl Bakımlıyım ama mutsuzum Cevap sahibi 1 yıl Esin mi ekonomik mi sebep ne esmaal 1 yıl Sevgilim vardı her akşam dövüyordu bir daha kimseyi tanımak istemedim daha peşimde kurtulamadım Cevap sahibi 1 yıl Bunm kadar dayaktan hoslaniyosan boksor filan olsaydin. Neden ayrilmiyosun. Her guzel kadininda bir belalisi oluyor derlerdi
çılgınbiradam Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İnşallah olursun 0 1 Yorumla esmaal 1 yıl İnşallah Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. Bekarmısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence sabredin
kadınlarımız maalesef kariyer uğruna kendini harcıyor. biraz salsalar keşke
Hayat şartları herkes şanslı olmuyor
doğru diyosun
Hala bakimli canli diri fit hatunsan.. en mil. f donemindesin
Bakımlıyım ama mutsuzum
Esin mi ekonomik mi sebep ne
Sevgilim vardı her akşam dövüyordu bir daha kimseyi tanımak istemedim daha peşimde kurtulamadım
Bunm kadar dayaktan hoslaniyosan boksor filan olsaydin. Neden ayrilmiyosun. Her guzel kadininda bir belalisi oluyor derlerdi
İnşallah olursun
İnşallah
Bekarmısın