Dün yediğiniz hurmalar işte... hala midenizi rahatsız ediyor mu?😁😊

Dün yediğiniz hurmalar işte... hala midenizi rahatsız ediyor mu?😁😊
Evet, geçmişteki hatalarım beni hala etkiliyor, ama artık onları bir yük gibi taşımak yerine birer ders olarak görmeye çalışıyorum. Hatalarım sayesinde neleri yapmamam gerektiğini, kim olduğumu ve nasıl bir insan olmak istediğimi daha iyi anladım. Elbette, bazen pişmanlık duygusu geri dönüp içimi kemiriyor, ama şunu biliyorum ki geçmişteki yanlışlarımı değiştiremem, sadece onlardan öğrenebilirim. Bugün daha bilinçliysem, geçmişteki hatalarım sayesinde. Bu yüzden, kendime daha çok şefkat göstermeyi ve ilerlemeye odaklanmayı seçiyorum.
Çok değil 3 yıl önce yaptığım bir akılsızlığın cezasını hala çekiyorum ama demek ki hayırlı olan buymuş şimdi yavaş yavaş düzeliyor ama 3 yılım heba oldu
Şu an etkilemiyor şükür. Çünkü büyük, geri dönülmez hatalarım olmadı ama olabilirde bir gün bilinmez:)
Olmaz umarım 🦋
🙏🏻🍫💎
Günaydın🧡
Teşekkürler eig için🌻🧚🏻♀️
İyi akşamlar rica ederim 🦋🙏🏻
Ahahah ben sabahın en erken saatlerinde yazmışım😂😂
Ekmek kuran çarpsın yeni gördüm kız 😂
Hahaha yok doğrudur ya ondan demedim kız. Bayağı erken saatlerde yazmışım diye öylesine dedim😂
İyi yapmışsın boş ver 😂🎈
Ahaha😄🌸🍫👍🏻
Yaşandı bitti bunun sancısını sürdürmenin anlamı yok benim için.
Cevap
21Cevap
Evet etkiliyor maalesef.. keşke öyle olmasaydı
Evet yapılan bazı hatalar büyük oluyor ve tüm hayatını etkiliyor insanın
Hayatımın şu an ki döneminde bir etkisi yok
Geçmişim hatalarla dolu ama seviyorum onları ne yani dünya çok düzgün biryerdi benmi yanmış yaptım hayır bizler insanız kusurlu hatalı canlılarız evet hatalarım beni çok etkiledi bana değer kattı yarınlarıma ışık tuttu bazen uyanmak için düşmek gerekir.
Etkilemiyor, geçmişimde yaptığım hatalarım beni bugünkü halime getiren deneyimler. Her hatamda bir öğrenme fırsatı buldum bu sayede de hatalarımın beni yıkmasına izin vermeyip güçlü bir şekilde ilerledim. Geçmişe takılı kalmak yerine geleceğime odaklanıp yeni hedefler koymayı tercih ediyorum, kim bilir belki bir gün beni uzun süreli etkileyecek hatalarla karşılaşabilirim, umarım karşılaşmam
Herkesi ve herşeyi geride bıraktım, hayatımı ve yolumu yeniden çiziyorum..
Midemi bulandırıyor hatırladıkça. Düşe kalka büyüyoz işte. Malefiz olsak düşmeden büyürdük😊
Malefizde düşerek büyüdü kanatlarını sevdiği adam kesti ve kalbi karardı kimde olsak düşmeden büyümek imkansız gibi 🦋❤️
İzleri kalmış olsa da aynı şey başıma gelir mi diye düşünüyorum, cesareti kırıyor, umutları azaltıyor ama yeniden ayağa kalkarak unutmaya çalışmak en güzel çözüm.
Ediyor maalesef.. Sindirim sistemim sindiremiyordu..
Bilmiyorum bu konuda endişelerim her zaman var
Etmiyor.. Yapmissam hata saymiyorum.. Boyle bakinca rahatsizda olmuyorsun :))
hayır dersimizi aldık geçmişte bıraktık şükür :)
Hurmalarım çok ya… Bazen midemi rahatsız ediyolar…
😂😂
ay oyle hurmalar yemedim neyseki ahshahah
😂😂
Etkilediği tarafları oldu
Öyle büyük hatalarım yok
Hayır çok fazla etkilemez olmuşla ölmüşe çare yok
hata ya yer yok bizde
Çok değil ama bazen etkilediği oluyor
Evet.
Etkilemez hayır
İllaki arada bi dağitiyor
Etkiliyor ewt