Çevre olayından nefret ediyorum zaten. Neyse ki ben en küçük çocuk olduğum için ablamların ne çektiğini görüp ona göre gardımı aldım bana pek laf geçiremediler o konuda 😅
Kendimi sosyal bir insan olarak tanımlayamam ama tamamen içe dönük biri de değilim. Daha çok dengeli bir yapıya sahibim. İnsanlarla iletişim kurmayı, samimi sohbetler etmeyi severim ama kendi alanımda, sessiz bir ortamda zaman geçirmek de benim için çok değerli. Kalabalık ve yüzeysel ilişkiler yerine, derin ve anlamlı bağlantılar kurmayı tercih ederim. Sosyal olduğum anlar keyifli olsa da, yalnız kaldığımda kendimi yeniden buluyorum diyebilirim. Bu yüzden hem insanlarla hem de kendi içimde bir denge kurmaya çalışıyorum.
Maalesef haddinden fazla sosyalim.. Her insanla cok cabuk sohbete girerim sonra bazen gereksiz sohbet uzar ama nezaketqizlik yapamam bos bir muhabbette kalirim.. Bu eksi yaziyor bana.. Artisi her yerde tanidigin oluyor isler hizli hallediliyor :))
Ya sohbet seviyoruz ama bazen gordugunle karsilastigin ayni olmuyor o yonden kotu.. Kacamiyorsunda bir anda entellektuel sohbet beklerken yali capkini dinlerken buluyorsun acikli bir durum :)))
Zamanında fazlasıyla sosyal oldum şimdi içe dönme zamanı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aslında sessiz yapıda ve utangaç birisi değilim. Mesela girdiğim ortamlarda hep sesimi çıkarır, konuşur ve mutlaka dikkat cekmeyi beceririm. Tamamen sünepe degilim. Ama insanlarla aramda duvarlar olur hep. Onlarla fazla yakın ilişki kurmaya hep çekinirim. Maalesef o konuda fazla özgüvenli değilim. Çok sosyal olayım, herkes beni sevsin filan diye beklentim asla yok tabi. Az ve samimi ilişki kurdugum birkaç insan lazım ama
İçe dönük olmak benim özelliğim değil ya, tam tersine sosyal ortamlarda bulunup insanlarla etkileşim kurmayı severim ama boş insanlar olmaması gerek :D