Kişilik & Karakter Duygusal diyet yaptığınız oluyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Mental sağlık açısından iyi olur diye düşünüyorum.Kıpssss😀😀 Duygusal diyet yaptığınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Duygusal diyet nedir hiç duymadım :D ama ben genellikle yengeç burcu olduğum için çok duygusalım maalesef 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Duygularından arınıp mantıkla yaklaşmak demek oluyor shshs u Barış_LonelyForever 1 yıl iyiymiş sdfsdf
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl birtakım zehirli sarmaşık tipleri hayatımdan sonsuza dek kovdum, diyetten de öte bir durum. 1 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Duygusal diyetten ruhu kemik torbasına dönerse de sıkıntı 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Ayarını kaçırmamak gerek Yorumla ıforyou_06 1 yıl Yani diyosun ki kaçamaklar yap 😈 anladım Yorumla Soran 1 yıl Duygu elbette bünyeye şart kaçamak değil ihtiyaç halinde kullanılabilir. 😀😀 Yorumla ıforyou_06 1 yıl Oo süper banane tuttum bunu ihtiyaç dahilinde flört 😀 Yorumla Soran 1 yıl Sana bahane lazımmış 😂 Yorumla ıforyou_06 1 yıl Asla duygusuz kalırsam ihtiyaç hasıl olabilir ondan 😈 Yorumla Soran 1 yıl Senin ne işin olur la duyguyla vitaminsiz😂😂 Yorumla ıforyou_06 1 yıl Kanla besleniyorum ben haklısın vampirin 🧛 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet kesinlikle gerekiyor, bu aralar yoğun ve stresli dönemler geçiriyorum 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır 😂 Drım Rım tım tısss 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hoppa😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Duygusal diğilim karşiim napim 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Aferin sana akıllı bıdık😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Sağ ol hojam 😂 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Duygusal diyet ne oluyor 🤔 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Duygusuz bi varlık oluyorsun ya da olmaya çalışıyorsun shshs Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. O ne oluyor ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Duygusal diyet nedir hiç duymadım :D ama ben genellikle yengeç burcu olduğum için çok duygusalım maalesef
Duygularından arınıp mantıkla yaklaşmak demek oluyor shshs
iyiymiş sdfsdf
birtakım zehirli sarmaşık tipleri hayatımdan sonsuza dek kovdum, diyetten de öte bir durum.
Duygusal diyetten ruhu kemik torbasına dönerse de sıkıntı
Ayarını kaçırmamak gerek
Yani diyosun ki kaçamaklar yap 😈 anladım
Duygu elbette bünyeye şart kaçamak değil ihtiyaç halinde kullanılabilir. 😀😀
Oo süper banane tuttum bunu ihtiyaç dahilinde flört 😀
Sana bahane lazımmış 😂
Asla duygusuz kalırsam ihtiyaç hasıl olabilir ondan 😈
Senin ne işin olur la duyguyla vitaminsiz😂😂
Kanla besleniyorum ben haklısın vampirin 🧛
Evet kesinlikle gerekiyor, bu aralar yoğun ve stresli dönemler geçiriyorum
Hayır 😂 Drım Rım tım tısss 😂
Hoppa😀😀