Geçen İş görüşmesindeyim … Müşteriyle yanımdaki Yönetici Hanfrndiyle tanışıyorlar… konuşmasın ortasında…. müşteri Wow elindeki Pırlantamı ne kocaman diye haykırdı 😄

Böyle şeyleri önemser misiniz… Sanki önemli Kadınlar dünyasında?
Geçen İş görüşmesindeyim … Müşteriyle yanımdaki Yönetici Hanfrndiyle tanışıyorlar… konuşmasın ortasında…. müşteri Wow elindeki Pırlantamı ne kocaman diye haykırdı 😄

Böyle şeyleri önemser misiniz… Sanki önemli Kadınlar dünyasında?
Tek taş beklentisi niye onu da anlamıyorum. Güzel şık bir yüzük ile evlenilemiyor mu? Özentilik ve gösteriş budalalığı başka bir şey değil. Gerçekten seven ve değer veren biri bu maddi unsurlar üzerinden hareket etmez.
Nokta 😄
önemli değildir tabi ki de. ama kişiye göre değişir Tektaş yüzüğü, sonsuz sevginin ve bağlılığın sembolüdür. Yüzüğün büyüklüğünden ziyade, bu anlamı taşıması ve size özel olması önemlidir. tektaş yüzüğün büyüklüğü evlilik teklifinde önemli bir kriter olsa da, tek başına karar verici olmamalıdır. Partnerinizin zevkleri, bütçeniz ve pırlantanın genel kalitesi gibi faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. En önemlisi, yüzüğün size ve partnerinize özel bir anlam ifade etmesidir.
önemli değildir tabi ki de. ama kişiye göre değişir Tektaş yüzüğü, sonsuz sevginin ve bağlılığın sembolüdür.
Manevi değeri çok önemli 🌹🎈
aynen😊
ay hayir ya, ben anahtarlik seysine de tamamim soyle suslu bi kurdelaya da ahshha
Wow mütevazi kız djdjd
dimi dimii ne isimize yariyo sanki mutevazi olmak hshahshs
Yaramıyor mu … yaramalı bence …
e tabi icsel huzur sagliyo
Cevap
12Cevap
Tek taşın kendisi de önemli değil
Evlenme teklifi aldım işte biz bizeyiz eşimin kuzeni ve eşi falan da var. Yani bence çok küçük değil, yüzüğün alındığını biliyorum ama evlenme teklifine daha çok var sanıyorum vs. Merak ediyorum yani neyse. Evlenme teklifi etti kuzeninin eşi "keşke büyüteç de alsaydın" dedi, bence çok kırıcıydı. Eşim düşünememiş yavrum napsın, iyi de para vermiş dolandırılmış mı nolmuşsa wkdksk sonra defalarca değiştirelim dedi kabul etmedim. Büyük olsa ne olacak küçük olsa ne olacak, tek taş sevmem zaten
Baştan yüzüyüğü muhabbet arasında kız seçmeli bence …
Yok ya ben öyle istememiştim çünkğ tektaş istemiyordum😅 bir de bizim çok hızlı oldu zaten
Kendim seçtim erkek kardeşimin eşinin yüzüğünü… ben de en az 0.50 karat kusursuz bir taş isterdim d sınıfı olabilir… 🙃
Güzel
Hiç önemli değil. Evpenirken biraz abartili almıştım yanimda ablam vardi beraber sectik ev alirken alyansimi bile sattım sonra esim almıştı tekrardan sürpriz yapti ve adamin benim zevkimi bildiğini öğrenmiş oldum.
Sade almış hoşuma gitti takarken severek takiyorum ikisinide. Bn sevmiyorum büyük taş felan.
Tek taşın büyüklüğü aşkın boyutunu ölçmüyor sonuçta, benim ilişkimin değerini taşa işlenen karat sayısı belirleyemez küçük bir taş büyük bir sevgiyi temsil edebilir, önemli olan o taşın temsil ettiği sevgi ve bağlılık.
Hayır bir önemi yok eğer çiftin maddi durum yeterli değilse tek taş almaya da gerek yok. Ayrıca alakasız ama tek taşın çok büyük olması zarif gorunmuyor. Tercihen daha sade olmalı
Tamamen gösteriş aşk bunun neresinde aksine ne kadar büyükse o kadar kabadr varoştur ben şahsen daha zarif takıları begeniyorm her şeye sadece tek taşta degl
Hayır bence önemli olmamalı. Tektaş, beştaş, tamtur olmasının ne önemi var önemli olan sevdiğin insandan gelmiş olmasıdır. Tamamen gösteriş başka bir şey değil.
Öyle kar tanesi gibi minnacık olmasın, kocaaman da olmasın onun dışında çokta önemli değil dsjdskjdskjd
Bana sorarsan sekli semali buyuklugu hic onemli degil,. manevi degeri ve anlami asil onemli olan 🥰😇
Bir çoğu için önemli değil ama taşın boyutu büyüdükçe önemi de artıyor buna hayır diyen net yalancı 😀
Bence kimden geldigi daha önemli ince bi alyans bile olur yani
Kadınlar takıları sever pırlanta olsa da olmasa da önemli değil
kadınlar buna çok değer veriyor, alt tarafı taş
satsa yarı parasını vermezler
Alması önemli hem ben tektaş değil zümrüt taşı seviyorum.
Alt tarafı taş değil mi bu onun büyüklüğü benim sevgimi falan mı temsil edecek. Önemsiz o yüzden
Kadınlar için önemli abartı olmada da 1karat üzeri isteniyor
Çok küçük olmasın orta olsa da olur kocamsn şart değil
ne kaya kadar ne de çakıl taşı kadar olsun orta boyut tam ideal 😄
Kızlar önemsiz diyecekelr ama bence önemli
Beğeniyorsam önemli değil ama günlük hayatta büyük olması kullanışlı değil gibi duruyor
Hiç önemsemiyorum dkkd
Gülme sjsnns
Gül gül tabi dkjsj
Tekrarını değil sevginin büyüklüğü önemli 😉
Bence önemli.
Düşünsene imkanı olan biri, sana minnacık uyduruk birsey alıyor. Bozulmazmısın?
parasimi diyorsun yani
Nasıl anlarsan
Yok ya benim için önemli değil büyüklüğü
Önemli tabi kapitalist çağda yaşıyoruz
Benim için önemli değil
Kimin taktığı daha önemli 🫠
Karşı taraf alacaksa önemli değil.
Evet hem de pırlanta olsun
Maneviyatı daha önemli.
Önemli
Hayır benim için önemli değil
Onemli