Kadınlar ne isterin değişik versiyonu ile karşınızdayım 🤣
1 ay
Kadınlar ne isterin değişik versiyonu ile karşınızdayım 🤣
Bir kadının en büyük dileği nedir bilemem ama benim en büyük dileğim, kimseye muhtaç olmadan, sağlığım, huzurum yerinde bir şekilde hayatıma devam etmem. Benim en büyük dilediğim..
Açıkçası benim dileklerimden biri bir veya bir kaç çocuğun hayatına dokunarak topluma harika insanlar katabilmek.
Bu çocukların kan olarak benim çocuğum olmasına gerek yok, kan bağım olmasa da ben çocuğum kabul ederim. İnsanların dönemde ne kadar iğrençleştiğini gözlemlemek beni bu isteğe daha da çok itiyor. Benim belirli bir dönem büyüttüğüm insanların kendi hayatlarına ve başkalarının hayatına renk katması düşüncesi bile harika.
Bir kadının en büyük dileği ; kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi olmalıdır ; kendi kişisel güç ve gelişimini tamamlaması, gelişimine yönelik attığı adımlardır bana göre. Çünkü kendini tamamlayamayan insan, tamamlanamaz. Bu sebeple öncelik iş kariyer, ardından karakterli bir eş ve onda anlaşılmak isteği ♥sevilme duygusunu tatmak. 🌺✨
Beni sadece hoşlandığım kişi ve ailemdeki kadınlar ilgilendirir. Gerisine kafa yormaya gerek yok.
Ayrıca kadınların ne istediğini kendileri de bilmiyor ki. Şimdi eğriye doğru kararsızlıklarınız üzerine kurulu trilyon dolarlık tüketim sektörü var yalansa yalan de 😄
Teşekkür ederim eic.. Bunun bildirimi gelmedı tesadüfen gordum
Cevap
22Cevap
Anlaşıldığı ve güvendiği tabiki aşık olduğu bir erkekle beraber olmak
kadına göre değişir ama genellikle mutlu bir aile ve huzurlu bir yuva olabilir.
Sadece kendisine ilgili, en az 40 yıl aldatmayacak bir erkek. Eski zamanlardaki sağlam ve sarsılmaz aşk dolu evliliklerden.
Sevilmek. İstisnalar hariç manevi değerler bizim için hep daha değerlidir.
Sevilmek ve değer görmek
Sınırsız alışverişş, herşeye rağmen ilgisini esirgemeyen ve dünyadaki tek kızmış gibi hissettiren Adam…
Bunu sevdim
Kadının en büyük dileği her saniye değişir
Dolayısıyla dığru cevap vermedim mümkün değil
Kadına göre degişir bence bazen huzur, bazen sıcacık yuva , bazende şefkatli sevilmek , sahiplenilmek gibi uzar gider☺
Bu sorunun cevabı çok zor
Atomu parçalamak daha kolay sanırım😊
Liste uzar gider...
Mutluluk ve huzur dolu bir yaşam sürebilmektir diyerek genel bir tanım yapacağım
Süresiz nafaka ile geçinebileceği enayi erkek bulmaktır.
Bunun net bir cevabi oldugunu dusunmuyorum.. Durum kosul sqrrlara gore degisir... Tam cozduk diyoruz baska birsey cikiyor... Bitmez bizim cilemiz :)))
Gerçekten sevildiğini ve değerli olduğunu hissedebildiği bi adamla ömür boyu yaşamak 💞 Allahım kabul et lütfen 🙏😂
İyi bir meslek, iyi bir eş, iyi bir evlat, sevdiklerinin iyi olması.. şahsen benim hayattaki en büyük dileğim bu yönde..
Kadın ne ister? Kadına akıl ermez ANAMI İSTESE HAKLI çünkü biz erkekler sizinle başa cikmayoruz 🤣🤣🤣
Tümünün değil ama çoğunun dileği bir erkeğin hayatına girip Sonra arkasında bir enkaz bırakarak gitmektir
Bencil olmayan merhametli biri tarafından sevilmek…
Onu analayabilecek ve dinleyebilecek bir erkek.
Değerli hissettirilmesi ama bu herkeste olmuyor kaldıramıyorlar
Kendi ayaklarının üzerinde durmak kimseye muhtaç olmamak
Bir kadının en büyük dileği zuzn boylu yemek yapan fit romantik erkek 😂
Ruhunun özgürlüğü belki de bilemeyiz her kadın bir birey sonuçta.
Dilek haklarının bitmemesi 😬
Lüks bir yaşam 😅
Yanlış da yapsa haklısın densin ister..
Karşılıksız sevilmek😂
bir kadının en büyük dileği ne biliyor musunuz range rower beyaz araba sahibi olmak
Her kadına göre değişir mutluluk huzur ve para ister
Mutlu yuva kurmak, hayallerini gerçekleştirmek
Aşk ister, iş kariyeri ister.
Erkeğin ne ise o zengin olmak
Sadakat, ilgi ve sevilmek ister
Dileklerinin bitmemesi ve hepsinin gerçekleşmesi
Sevdiği kişi tarafından sevilmek galiba
Çeyiz bilezik gelinlik cart curt
Düzgünce sevilmek
Sevilmek.
Saymakla bitmez
Valla ben değilim !