Zorbaliga ugruyorum napabilirim?

servisimdeki kizla cok kucuk yastan itibaren tanisiyoruz. ayni okullara gittik simdide yakin yerlerde yasiyoruz. kiz benden bi yas kucuk ve biraz ahlaksiz bi aileden gelme. her hareketim kizin beyninde firtina kopartiyo hemen nerde laf atsam nerde dalga gecsem diye bakiyo. bugunde mesela koltuga ayagimi koymustum neymis koltuklari nasil pisletirmisim oturmayi bilmiyormuymusum (bunlari diyen kisi, sofor koltuguna cips yagi, sarma bulasigi ellerini suren insan) diye bagiriyor. senden ogrenecek degilim selin don onune dedim anlamiyor 2 kere donup donup bakti. servisci soyledi diye indirdim ayagimi. neeeeyse servisten indim eve gidiyorum sssst kopek gehkucucucucu diyor? kopek saldirsin diye tissstiss yapmalar mi, donup bakayim diye islik calmalar mi, bakmadim diye canım ilan edilmem mi? daha ne sayayim. kendinde ne hal goruyor anlamiyorum. kiza agzinin pauini versem beni dover. cok iri yari bi kiz. korktugum icin aileme soyledim, aileler arkadas oldugu icin ciddiye almadilar almiyorlar. kizdan korkuyorum ve halime uzuluyorum. napabilirim? usenmeden okuyan herkese tesekkur ederim.
Zorbaliga ugruyorum napabilirim?