Muhafazakar değilim, seküler de değilim ben neyim?

Merhabaa, bu sıralar inancımı sorgularken buldum kendimi, üstüne erkek arkadaşım da bana seküler misin muhafazakar mısın diye sorunca yanlış bir cevap vermeme adına daha bir araştırmaya girdim. Biz elbistan alevilerindeniz, aslında aleviyim de diyemiyorum köken o şekilde. Dua etmeyi çok seviyorum, evrene enerji vermek adına dualar da ederim, Allah'a inanıyorum fakat bütün ibadetlerini yerine getiriyor musun diye sorarsanız hayır derim. Abdestimi alırım duada ederim bazen kendimi rahatlatmak ve kötülerden arınmak adına da yasin okurum. Ama her gün bunları yapmıyorum. Ben kendimi çok koruyan ama kendi halinde de özgürlüğü seven biriyim ne açık ne kapalı giyinmem ortasıdır. Alkol de sevmiyorum ama özel bir gün de olduğunda eşlik etmek amaçlı bir bardak içerim. Dün erkek arkadaşımla bir bardak şarap içtim bugün de cuma unutmuşum ve namaz kılmak istediğimi söyledim ben seni çözemedim dedi 😂 neden dedim seküler misin muhafazakar mısın dedi, ne diyeceğimi bilemedim... İkisiyle de bir alakam yok çünkü ne diyeceğim ben bu adama şimdi
Muhafazakar değilim, seküler de değilim ben neyim?