Hakkınızda dönen dedikoduları umursuyor musunuz?

Herkese yazdığım ve konuştuğum söylenmiş ve yönetime de şikayet edilmişim :D
Problem ettiğim bir şey değil arkamdan konuşulabilir tabi ki de ama aslı astarı olmayan şeylerin söylenmesi sıkıcı oluyor bazen. Neyse ki Mesajları silme huyum yokta hakkımda söylenen şeyleri aslında söyleyenlerin yaptıklarının kanıtları duruyor :D Kimse kalkıp ona yazdığımı ilk mesajı attığımı iddia edemez istisnalar hariç ki onlar da 3-5’i geçmez ve moderasyon ya da fikir alışverişi yahut uyarı amaçlıdır ve devamı gelmemiştir. Kanıtı olan sunabilir problem yok :D Ancak kedi miydi tilki miydi neydi ulaşamadığı ciğere mundar diyormuş beni arkadaşlarıma şikayet edecek kadar ileri gitmiş uğraşmaya tenezzül etmediğim insanlar :D Kimseyi hedef almıyorum kimseyle uğraşmayacağım da :D Sadece gülüp geçiyorum :) @bynarcos sürekli hedef gösteriliyor fakat onuna 1 küsür yıllık bir arkadaşlığım olduğunu da bilmeden atıp tutuyorlar sanırım. Neyse uzatmaya gerek yok. Siz de hakkınızda dönen dedikoduları umursuyor musunuz? Takmayın uzaktan taş atıp dursunlar. Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmamıştır 😊
#Yeterhayeterhayat