Hayatta, “Ben kendime yeterim.” deyip yolda kaldınız mı?

Hayatta, “Ben kendime yeterim.” deyip yolda kaldınız mı?
Hayır olmadı, çünkü her zaman sakin oldum, olgun baktım hayata. Kendime yettim diyebilirim. Çünkü benim için insanlar gelişimimi tamamlamak için varlar. Ben kimse olmadan da önce vardım bu sebeple var oluşum kimsenin ölçüsünde değer kazanmıyor bu Dünya'da olmak için daha insanca sebeplerim var. 🌟🪁
Teşekkür ederim 👼✨🌟
Bazen su kaynattığım oluyor ama bir 5 dakika kenara çekip dinleniyorum ve aynı hızla devam ediyorum. Çünkü birine güvendiğin de veya güvenmek istediğinde motoru yiyorsun ve o zaman yarı yolda kalıyorsun, en azından kendine yettiğinde için is pas da olsa ayakta durabiliyorsun birine güvenip de içim pislikle dolacağına kendi is pasımla devam ederim daha iyi.
Hayır kalmadım.. Kalmayacağım da çünkü benim böyle bir lüksüm yok.. Hiç kimse için değil ama iki meleğim için bunu yapmak zorundayım.. Onlar için güçlü olmak zorundayım..
Olmadı kendim beni asla yanıltmaz🤭
Cevap
12Cevap
Yanilmadim yetiyorum annesiz büyüdüm çok yalnız kaldım çok iteklendim bu yaşa geldim
Sonra konuşalım senle
Hayır, kendi kendimi hiç yarı yolda bırakmadım.
hayır kalmadım.
Hayır insan kendisine yetebilen bir canlı değildir çünki bir ruhu vardır o ruhun sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır yoksa hep birşeyler eksik kalır hayatında.
Kendime yetemediğim her an kredi kartım hazır ve nazır ahsjs
Yanıldığımı kabul etmemek için elimden geleni yapmam gerek 😂
Her zorluğun altından kalkabilen bir yapıya sahibim. Bu yüzden kendimi tarla öküzüne benzetirim.
Hayır bi bu konuda yanıltmadı beni kendim 😂 en zor anlarımda bile kendimden güç aldım ve başardım
Eğlencenin yanı sıra hırslı biriyimdir genelde de kendime yeterim
Bazen ne kadar zor olsada yetemezsin kendine , duygusal boşluk çok.
Bu ihtimali göz önünde bulundurduğum için hiç öyle boyumdan büyük laflar etmiyorum.
SelâmunAleyküm, evet maalesef kendi kendime onu söyleyip, çok kez yolda kaldım.😕 İnsan sevdikleriyle daha güçlü oluyor sanırım.
Senden bir ricâm var âbi. Ricâ etsem benim son soruma bir yanıt verebilir misin acabâ? Çok makbûle geçer benim için.
En son sorum için dedim âbi.
Tabii ki âbi.
Hamilelik ve çocuk bakımı sürecinde kendime yeterim sanmıştım ama olmadı
Oldu ama kendime hep “ Çevrende tutunacak dal arama , ağacın kendisi sensin.” sözünü hatırlayıp durdum Eddi Anter’in.
Kimse kendine yetmez 😃
Biliyoz 😎
Haklıyım tabi 😃🤣
Gitmem 😎
Sıkıyorsa gönder 🤣
Gel gel çay içeriz 😂
Cici kız değilim 😃
Hayır, asla yanılmam..
Benzin biterse takviye yaparız
Fazlasıyla
Yani bazen 😅😅oldu
Kendime yetiyorum eminim.
Hiç öyle düşünmedim de yanılmadımda
Düşünmediğim için yanılmadım 🙃
Evet bu yüzden büyük konuşmayı bıraktım.
Kalmadım, her zaman kendime yeterim.
Yanılmadım şükür
Yetemedm
Olmadı hayır
Oldu
Hayır ben yanılmam
Olmadı
Oldu. Anneliğim..
Hiç olmadı.
Bazən oluyor.
hayır yanılmadım
Bazen oluyor ya