Zeki erkeklerin ayrı bir havası olduğuna inanıyorum, bir erkek zekasıyla çok yakışıklı gözükebiliyor; şahit oldum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Zeki erkeklerin ayrı bir havası olduğuna inanıyorum, bir erkek zekasıyla çok yakışıklı gözükebiliyor; şahit oldum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Çünkü üslup insanın kimliğidir. Giyimi, konuşma tarzı ve sözleri insanın zekasını gösterir. Biriyle yaptığımız konuşmadan aldığımız verimde onun zeka seviyesine göre değişiklik gösterir. Zeki insanlarla saatlerce konuşabilirsin ve zamanın nasıl akıp gittiğine şaşırırsın. Kendini geliştirmemiş konuşurken bile zorlanan biriyle saniyeleri sayarsın.
zeki erkekleri işte tam da bu yüzden çok etkileyici buluyorum, olayı para kazanmaya yorumlayan kapasitesiz kişiler de var
Bende. Şöyle düşün onlar olmasa zeki insanların kıymetini bilemezdik az olan daha kıymetlidir
Evet, kafası çalışan kadınların da ayır bir havası olur. Yalnız bazı kızlar, kızcıklar diyorum ben, kendisini çok zeki sanıyor. Bir insan neden kendisini neden zeki sanır? Şunu unutmamak gerekir ki akademik başarı kişinin zeka ölçüsü değildir. Bu kişinin irade gücünü, azim ve disiplin becerisini gösterir. Burada bir arkadaşın dediği gibi bunlar kendi zekasını ispat için alakasız tartışmalara giriyor, ezmeye çalışıyor, Saçma sapan hakaretler... Genel olarak da feminen değiller bu da doğru. En son böyle birisi kendisi bunu kabul ettiği gibi kadınsı olamayışın sorumlusu olarak da başındaki örtüyü suçluyordu. Güya bu yüzden feminenliği ölüyormuş. Bre densiz! Sana söyleyecek çok laf var da, susmak daha evladır.
zeka nezaketin elbisesidir diyebilirim
Zeki olupta erkeği ezmeye çalışan çok kız gördüm genelde rezil oluyorlar veyahut iplemiyorum zeka konusunda iki tür kadın var kabul edip hayran kalan kabul etmeyip yarışa giren senin gibiler çok daha feminen ve konuşulabilen kadınlar oluyor
Zekaya ben hayranım, çok farklı auraları var
teşekkürler, size de
Aradığım kadın özelinde güzellikten önce en başta akıl veya zekâ nın baskın olduğu birini tercih ediyorum. Bir de iletişim becerileri iyi oldu mu bir de ortak mizah anlayışı deccalin kızı olsa aşık olurum net 😂😂😂
harika o halde:)
Cevap
10Cevap
Ben karaktere bakarım
karaktere hepimiz bakıyoruz, bu yüzden değinmeye gerek görmedim
Bende öyle inanıyorum… beni en çok büyüleyen şeylerden biridir zeki olması zekasını bizi mutlu huzurlu etmek için kullanması… 🙏🏻🌟😇
hinliğe veya üçkağıtçılığa kullanmasın, ahlaki değerleri yüksek olsun yenir :D
Herkesin talebinin aynı olmadığını düşünüyorum. Çoğu zeka yerine başka saçmalıkları tercih ediyor.
herkes ederine göre
:)
Zekanın verdiği çekicilik hiçbir şeyde yok sanırsam
haklılık payın çok yüksek
Sinsilik hinlik için kullanıyorsa aksine şeytan taşlayarak kovası gelir insanın😂
işte orada kişiliği ve ahlaki değerleri devreye giriyor, ahlaki değerleri yüksek insanların belli bir zeka kapasitesinde olduğunu gerçektir fakat her zeki insanın ahlaki değerlerinin yüksek olduğunu söylemek saçma olur aşkım
Çok zekiyim. Kızlar haneriniz olsun ha djfjfk
zeka ruha hitap eder
buram buram siniyor
yaslandikca daha çok seversin
<3
👩❤️💋👨
Zeki kadınlar da çekici bence
zeka her iki cinste de çok çekici bana göre
vicdani merhameti varsa bir de...🙃
o zaman yeme de yanında yat :)
Nadir bulundukları için galiba
nadir bulunan, görüldüğü yerde göz hapsine alınması gereken
Zeka ve zekayı kullanma becerisi olan akıl cins olarak insanın en belirgin özelliği. Bu nedenle anlaşılırdır.
Haklısınız doğru düşünüyorsunuz
teşekkürler
Rica ederim
Zor bi kriter ama zorluğuna değiyo😂
Bulması da, onu anlayıp ayak uydurmak da zor; farkındayım ama ortalık aptal, kaslı veya aptal, çok yakışıklıyla doluyken gel de pamuklara sarma bunları :D
Aslan kadınları özellikle
burca zekayı bağlamak pek doğru gelmiyor ama peki diyeyim
teşekkürler bir aslan olarak:)
:D
Slaak la kimse ugrasmaz
Bence de
Evet oyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?