Ben normalde çok gülen bir insan değilim. Fakat enerjim tuttuysa dünyanın en neşeli insanı olabilirim. Bana göre neye güldüğünün bir önemi yok. Kiminle güldüğünün önemi var.
Benimle iken gülüp eğlencek tabi ki bunda sorun yok. Hatta çok güzel ve olması gereken budur
Ama herkesle gülüp eğleniyor ya da herkese kahkahalar gönderiyorsa işte o zaman beni rahatsız edebilme sıfatını kaybetmiş demektir. Bundan sonrası ise çarşıları pazar olsun derim.
Evet yani olabilirde gerçi o kişilerde primci ve çıkarcı olduğunu söylesek yalnış olmaz. Ortalık faili meçhul suçlarla dolu ikiyüzlü fesatçı. Bu gibi kişilerde toplumsal çürüme ve etiksel/ahlaki yozlaşmanın en temel etmenleri olan kişiler.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayır bana zararı yoksa beni neden rahatsız etsin ki. önemli olan bana bulaşmadan mutlu olması eğlenmesi ve gülmesi. ben zaten eğlenen birisi değilim maalesef.
Bazı insanların gerçekten de gülüşleri rahatsızlık verebilir mesela ota b*ka gülüyorsa, ciddiyet denen şeyden eser yoksa, özellikle ortada gülecek bir şey yokken birini bunu yaptığında sinirlerim zıplıyor.
Genel olarak iki insanın beraber gülmesinde sorun yoktur ama her halta da gülmek hastalık gibi özellikle herkesle gülmek daha sıkıntılı, tedavisi olmayan bir hastalık olabilir.
Hayır neden rahatsız etsin ki neşeli insanları severim özellikle benim de motive olarak kendimi güzel hissederim fakat şöyle bir gerçek var bazı insanların gülüş şekilleri rahatsız edici olmamalı
Etrafa pozitif enerji saçarlar, severim öyle insanları. Suratı mahkeme duvarından hâllice insanlarla sohbet etmeyi pek sevmem. Fırtına öncesi kara bulut gibiler, hepsine şimşek çakasım geliyor
Etmez ben de çok gülen birisiyim ama biraz da neye bu kadar güldüğünün önemi var; alaycılık, aşağılama, ayrımcılık, şiddet gibi konular üzerinde gülüyorsa rahatsız olurum tahammül gösteremem
Ciddi bir konu veya sorun konuşurken anlamsızca gülerse bozarım. Fakat sair zamanlarda neşeli güler yüzlü ve hayat doluysa sadece eşlik ederim. Çünkü onun gülümsemesi bu dünyadaki en güzel manzaradır.