Zaman geçtikçe "Ah-vah"larınızın nedenleri artıyor mu yoksa azalıyor mu?

Sadece yapamadıklarımdan dolayı ufak tefek pişmanlıklar olduğu oluyor. Fakat bu olaya da takılmıyorum. Kısmet değilmiş deyip hayatıma devam ediyorum.
Azalıyor, Çünkü tecrübelerimiz sayesinde dönüşümümüzü sağlıyoruz. Bu sayede farkındalıklarımız gün geçtikçe artıyor. Daha bir temkinli oluyoruz hayata karşı leylacım bu sebeple ah vahların yerini iyi ki olmamışa bırakıyoruz bazen 🌾💕
Zamanında bu ahval limitimi yeterince doldurdum. Her şey o kadar sıradan geliyor ki yani sanki biraz duygusuzlaştım öyle hissediyorum. İyilik ve yardımsever tarafı hala ayakta ama kimseye ne ah ediyorum ne de beddua.
Son zamanlarda artıyor insan değer verdiği insanlardan kazık gördüğü zaman ya da doğru sandığı insanların yalan olduğunu anladıktan sonra böyle düşünüyor
Cevap
20Cevap
Azalıyor gittikçe yok olmaya ramak kaldı...😃
Amin 🙏😃
Ah vah demedim demem. Yaşanması gerekiyormuş yaşadık der yolumu buna göre belirlerim o kadar.
benim azalmıyor hiç artıyor git gide
Azalıyor. Tecrübeymiş bana demekki deyip geçiyorum artık. Yaş aldıkça dahada olgunlukla karşılar hale geldim kötü insan ve deneyimleri.
Bana haksızlık yapanlara âhlarım bâki onun haricinde boş yere ah vah etmem..
İnsanlar söz konusu olunca ah-vah larımızın azaldığı günler hiç gelmeyecek gibi.
Çok hızlı yozlaşıyoruz.
Pek ah/vah yapmıyorum... Bir şey olmuşsa o zaman olması gerekiyormuş demek ki... Bunun için ah/vah yapacak değilim : ))
Sabit duruyorlar, artmadığı sürece sorun yok onlarla yaşamaya alıştık
olmadıysa olmaması gerekiyormuş diyerek konuyu kapatıyorum
Azalıyor çünkü, hayatın amacını sorgulayınca, ah-vah diyecek bir şey olmadığını anlıyorsun.
Azaliyor artik yeterli derecede kazzık yedik doyduk 🤭🤭🤭
Ne kadar ahh vahh desende fayda etmez yelkenli gemide kaptan gibi rüzgarı iyi yönetmek lazım bu hayatta
Dönemsel olarak değişiyor bende
Minumum seviyede çok şükür bazı şeyleri düzelttim.
Artıyor ama buna bir dur dememim zamanı geldi de geçiyor.
Şikayet etmeyi bir sene önce bıraktım
Ah vah etmiyorum artık
Azaldı artk akışa bıraktım
Gittikçe artıyor.
Hiç ah vah demem diyenide sevmem
Ah vah dediğim bir şey yok
Çok ölenler oldu hayatımda artıyor maalesef
Azalıyoor, büyüdükçe daha da akıllanıyorum 🤭
Artıyor
çok çok az
azalıyor
Ah vah demiyorum 😂