AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır, yağmurlu hava var bugün. Tam sevgiliyle vakit geçirmelik
Tüm şartlar uygunsa, başla.
Uymayan şartlar var cıkss
Günoşkoninşkooolar :D Ankara da hava sakin biraz ama çok soğuk
Bu güno da iyimiş 😄
şimdi uydurdum :D
Uçmakta bir şey mi 😂 odamın camını kapatan ağaç sabah yaprak doluyken, akşam vakti yaprak kalmamış 😂
Dua et dallar var 😄
Öyle tabi ki 😂 balkonda sigara içerken ağacın dalları beni dövermiş gibi çarpıp durdu ağaca bir şey yapmışım gibi ama bayağı iyi dayak yedim 😂😂
Sigaranın her an her yerde zararları ortaya çıkıyor işte 😄
Sigara bıraktırma hattı seninle gurur duyuyor😂 kamu spotunu demesen olmazdı zaten 😂
#sigarasağlığazararlıdır
Sigara sağlığa zararlıdır tartışmasız bir konu ancak tütün yaprakları bir çok alanda işlevselliği bakımında yararlı olarak kullanıldığı yerler var tabi ki. Aklıma geldiği iyi oldu evde içmeyi unuttuğum bir purom vardı bir ara unutmadan içeyim 😂
Vay arkadaş, kendimi ikna etme yöntemim 😂😂
Çok etkili ikna kabiliyetlerinin olduğu konusunda kimse aksini söyleyemez 😅 Haberin olsun Dexter ın gençlik zamanlarını konu alacak yeni serisi başlayacak eli kulağında olması lazım takip etmeyi bırakma sakın 😂😇😂😇
Bu son çıkan hani sondu, canları sıkıldıkça bölüm türeteceklerine yeni bi seneryo yazsalar keşke. Neyse aşık olduk bi kez izliycez mecbur
Son çıkanı dizinin finaliydi kötüde olsa sonuçta Dexter yani. Nasıl biten diziye yeni bölüm ürete bilirler ki 🤷 Mantıken gençlik zamanlarını konu alan babasından öğrendiği metodları daha çok nasıl etik değerler üzerine kurduğunu ele alacaklar gayet kabul edilebilir yeni bir başlangıç bence. En iyisi Dexter ı en baştan izle boş ver 😂😂😂
Yeni arayışlardayım, onun biraz demlenmesi lazım ki sonra tekrar izliyim
Ben de yeni arayışlardayım Game Of Thrones bittikten sonra öyle yerine koyabildiğim bir dizi olmadı. Ama son zamanlarda gözüme kestirdiğim bir mini dizi var bakalım. Yeni arayış derken öneride bulunacağın diziler varsa son dönemlerde izlediğin tavsiye kabul ederim 😅😅
O diziyi bitirmedim 🤦♂️ bi kaç diziye başladım ama sarmadı. Hannibal çıtayı yükseltti aşağısı kesmiyor.
Ciddi olamazsın bir kere daha izlemeyi düşünüyorum ben o raddedeyken hala bitirmemiş olman beni üzdü. Hannibal gibi her zaman kaliteli dizilerden yanayım daha iyilerini ya da aynı ayarda bulamaman üzdü 😎😎 Şimdi Ripley diye bir dizi var aslında konusu bize hitap eden bir yapıya sahip bir bakın istersen güzel yorum yaparsan ben de bakarım ki listem de duruyor mini dizi de ayriyeten 😏
Aynı konu etrafında tekrar edince darlanıyorum. Geçilen yoldan geçilmez. Cılkını çıkartıyolar sonra ben geriliyorum. Bakarım neymiş
Allah aşkına konu zaten en başından belli ancak sürekli değişkeni çok kaos entrika yapılan her yanlış eylemin dayanağı etik ahlaki tartışmalar bir de kesin sonu böyle olacak diyorsun sonu insanı dumura uğratıyor bir karakter seviyorsun ömrü kısa oluyor daha sayarım ancak diziyi yarım bıraktığın için utanır mısın sanmam😂😂😂 tamam sen den haber bekliyorum Ripley için
Ne utancam be, ağda gibi uzatmışlar, mis gibi toplayıp bitirseydiler de bende tebrik etseydim. Suç benim sanki 😒
Dizinin son sezonundan en az iki üç sezon daha çıkması lazım diye isyan ederken hele hele laflara bakın sakız gibi uzamış mış dizi de bitseymiş de peki neyi bu kadar uzattılarda pardon dizinin bitmesine karar verdin acaba yüce kişilik 😂😏😂😏 hatırladıklarını paylaşıp aydınlatırsan beni memnun olurum 😂😏
Kanlı düğünde dizi benim için bitti valla
Süleyman Çakır > Robb Stark tan diyerek bu bölüm üzerinden bırakılacak dizi değil işte dizide kendini tekrarlayan bir konu yok bahsettiğin konu hiç mi hiç değil 😂😂
Sevmedim zorla sevdirmeye çalışıyo 😄 o kraliçe kadına ayrı gıcığım tüm yakışıklıları da öldürdüler benim için davos bitmiştir daha da gelmem 😂😂
Sevdirmek ne haddime dört kutsal kitapta G. O. T dizisinin sevilmemesinin günahının affedilmeyen büyük günahların içinde yer aldığı için güzel mi güzel değerli bir kadının isminin böylesi bir günahla isminin zikredilmesine gönlüm razı değil 😇😬😂 Cersie ye ben de uyuzum halada aynıyım ancak bir noktada dizide destekliyorsun istemsizce dizi seni o noktaya getiriyor 😏😏
Sırf o desteği sağlamamak için izlemiyorum ki nefretim diri kalsın 😄
O destek kısa süreliğine sadece sürüyor. Canım Cersie tabi kendisine duyulan nefret duygusunu insanların elinden alır mı hiç almaz niye kadın nefretten besleniyor. Bir de bakınca güçlü bir kadın kıskanılıyorda olabilir 😏😏😏
Gun geçmiyor ki yeni rezil kelimeler goruyorum..
Mübarek bi yağıyor bi yağıyor ıstanbul göl oldu her şey güzel olacak
Günaydın :)
Geceden yağmur yağmış sabah soğuktu şimdi klimalar açık çok sıcak
Güneş bize 6 ay küstü artık bir daha mayısta tadına varacağım. Havalar -10 derece oldu bile
Sizin oralar neresi ama şu an bizim burası uçuyor 🙂
ben uçuyorum direkt
Çünkü sen bir meleksin
Hangisiyim :D
Sağ taraftan uçan 😄
Para meleği djfja
Akşomoşko😂 baya soğuk
Bu da güzelmiş 😂
Bugün az daha yunanistana uçuyordum😭
Biraz yemek yeeeee
Kız göbeğim bile vaarrr sorun havada bende değil
Zayıfsın ondan 😄
Değilimm
Arabayı çektim sağa uçuşan etekleri izliyorum 😅
Pissin 😄
Gördüklerime bakarsan tek pis ben değilim 😂
Uçarak ofise kondum 😂
Süratlı vahısta 😄
Valla iyi oldu ya 😏
Hayır uçmuyor ıslanıyor şu an
Henüz bir şey yok bekliyoruz
Yok gelmedi henüz
Rüzgar yok.. Gayet durgun bir hava var..
azcıcık esiyor
Buralarda rüzgar ve yağmur yağdı yağacak
Kapalı ama rüzgarsız bir hava var burada
Hafif yağmurlu burası
Cok fena uçuyor hemde
Lodos fena burada vapur seferleri iptal edilmiş.
Çatılar uçacak diye korkuyorum 😄
Dışarı çıkmamak lazım 😅
burada ince ince yağıyor sadece
bol bol yağmur var antepde
Yağmur ve rüzgar dans ediyor
Sakinleştik
Sakin ama burası buzzzz
Eeee kış geldi artık anacım😀
Uludağa kar yağıyo biz titriyoruz 😄 bura çok soğuk
Bu sene kar görebilecek miyiz acaba 😂😀
Bana burdan bi saat uzak kesin görürüm 😂
Kartepe yolu göründü bana da o zaman😂😂
Gel seni uludağa götürüp kar üstünde mangal yapalım 😂
Hayır demem valla😀😀
Evet lodos var 😬
Yagmur lodos allah ne verdiyse var
Evet uçuyor
Evet.
Değisik
Istanbuldamisn
Hayır ama yakın
Şu an istanbuldayim. Ve a ayip firtina cikti. Isten erkenden kacmam lazim. Yoksa yollarda rezil olucak gibiyiz.
Kocaeli. mi siizn
Hangi şehir
Aynen
Evet