AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sor bakalım ne sorucaksın
Açık kons , kapalı kons diye bisi var mi , arkadaşlarım yıllardır gider , hiç birinin dedikleri birbirini tutmuyor
kapalı kons ne la yok öyle bir şey
Açık kons elletir, öper, sarılır , kapalı kons dokundirmaz dediler. Başka arkadaşım istediğini de yap bisi demez diyo , kimisi yasak , kiz isterse yapar diyo , hangisi doğru acabaa
açık kapalı diye bir şey yok kons isterse elletir istemezse elletmez
İsteyip istememsi neye göre değişir mesela , muhabbet sarar , alkol ısmarlarsın vb. durumlar mi
kişisel tercihi yani belki çalıştığı pavyonun kuralı farklıdır onu bilemem ama ankaradaki pavyondakiler genelde isterse elletiyor istemezse elletmiyor
Bilen birisin muhtemelen. Uc kisi gittik arkadaşım kons cagirdi , kız baya elletti öpüştü hatta. Sonra bana çağırdılar, şefe dediki arkadaş ilk defa geliyor açık olsun , rahat bi kiz yolla dedi. Kız geldi tanıştık, sohbet sırasında ilk defa mı geldin dedi evet dedim. İnceden elimi bacağına attım burası telebar değil, efendi bi çocuksun ağzının ortasına tokatı çakardım yoksa dedi. Sonra bana ben öyle şeyler yapmıyorum vb. bi konuştu gitti.
İlk defa geldiğimi duyduğu için mi böyle bisi yaptı sonuçta elletsede elletmesede aynı parayı verdik biz.
işte çalışandan çalışana göre değişior demekki o öyle davranmak istememiş senle alakal ıdeğil
Ama özellikle söyledi arkadaşım, açık olsun , rahat olsun , sef de tamam ben ayarlicam dedi. O zaman bizi sef kandırdı galiba.
çokta şeyinde sizin keyfiniz şefin ordan rastgele birini yollamıştır
Ben tanımıyorum sefi , arkadaşım tanıyor. Hangi mekanlara ittin sorması ayıp
birsürü gittim farklı farklı hepsinin adını hatırlamıyorum kral ve ben siyah beyaz ahu rüzgarlının girişindeki o han var ordakilere palmiye filan
Izabel e gittik biz , büyük abiler de çok gitmişler zamanında. Izabel çakal yeri , müşteriside personeli kızlarına çakal fırsatçı demişti. Ordan aklıma takıldı acaba başka mekana gitsek böyle bisi olmazdı diye dusunuyorum
çankırı caddesindemi ora
her yer aynı yani farklı bir şey bekleme
Evettt. ama bahsettiğim abiler özellikle buranın adını verdi , onada anlattım böyle böyle oldu diye. O söyledi, kız ilk defa geldin diye saf canım görüp bisi yaptirmamistir. Tam izabellik hareket dedi.
o kadarını bilmiom
Hesap normalmiş, hesapta gecirmemisler. Çankırı caddesinde 22 tane pavyon var 20 tanesine en az 1 kere girdim , haber versen ben yardımcı olurdum dedi. Keşke deseydim bizim bebeklerde normalde Maltepe ye giderlermis , ilk defa izabele gittik
maltepede daha çok geçiriyorlar
Bilmiyom işte, herkesin tecrübesi farklı demekki , dükkana sef göre değişiyor muhtmeelm
Korumaydım, buyur
İçerisi ile ilgili sorun olacakti , açık kons kapalı kons diye bisi var mi
Ayran mı lan bu
Bilgim yok işte, açık kons elletir , kapalı konsa dokunamazsın diyo arkadaşlarım. Kimisi açık kons isterse elletir falan diyo , hangisi doğru
Yok öyle bi dünya
Elleme sarılma öpme vb. nasil yok , arkadaşım baya öpüştü gözümün önünde, göğüslerini de elledi.
Yok derken, hatuna göre değişir, seni beğenirse ilgisini çekersen izin verir. Yoksa vermez.
Benim ki böyle oldu
Bilen birisin muhtemelen. Uc kisi gittik arkadaşım kons cagirdi , kız baya elletti öpüştü hatta. Sonra bana çağırdılar, şefe dediki arkadaş ilk defa geliyor açık olsun , rahat bi kiz yolla dedi. Kız geldi tanıştık, sohbet sırasında ilk defa mı geldin dedi evet dedim. İnceden elimi bacağına attım burası telebar değil, efendi bi çocuksun ağzının ortasına tokatı çakardım yoksa dedi. Sonra bana ben öyle şeyler yapmıyorum vb. bi konuştu gitti.
İlk defa geldiğimi duyduğu için mi böyle bisi yaptı sonuçta elletsede elletmesede aynı parayı verdik biz.
Beğenmemiş seni
Kaynattik falan iyiydi gülüyordk. Yavaş tan attım elimi , begenmese masaya hiç gelmezdi , ya da benmi yanlış muamele yaptım acaba, arkadaşım oyle dedi , sen yanlış yaptın dedi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!