Özel sıkıntı konuları tavsiyenizi bekliyorum umudum yok bu konuda?

Sadece küçükken değil küçükken ergenken bu yaşlarım da da mutlaka beni çıplak gören vücudumu gören oldu bisekilde taciz vs de oldu geçmişim de ve yakinimdakiler de buna dahil ve sadece küçükken olsa hani vücudum değişmiş olacak ve yine bir nebze bu halimi görmediler diyecem ama bu halimi de gören oldu öyle düşünüyorum tam ağzından laf almasam da kapının deliğinden bakılmak falan olsun kendimi değerli bulmuyorum bu yüzden canım davrandigimi düşünüyorum bu uzun bir konu böyle kisaltiyorum özellikle şu an kardeşim büyük etken çünkü hep aynı evdeyiz onu sevmek istemiyorum çünkü küçükken ergenken hep bisekilde bı bahaneyle orama baktı bunu hatırlıyorum ve büyüdüğüm de de öyle beni kapının deliğinden bakmış sanırım banyodayken kendine baktigimi düşünüp beni izlemiş vücudumu görmüş sanırım göğsümü kalcami falan ön tarafı da görmüştür büyük ihtimal ben hiç farketmedim bile inanamadim neyse yani aşamiyorum özel yerlerinin olması koruyamadiktan sonra çok kötü bence çözümü yok gibi bana tavsiye vermek isteyen olursa beklerim
Özel sıkıntı konuları tavsiyenizi bekliyorum umudum yok bu konuda?