Olumsuzluklar veya güzellikler gibi 🥲😑
İyi akşamlar her şey gönlünüzce olsun 🌺
Olumsuzluklar veya güzellikler gibi 🥲😑
İyi akşamlar her şey gönlünüzce olsun 🌺
Evet, bazen hayatta bir şey ters gitmeye başladığında, sanki domino taşları gibi diğerleri de arka arkaya gelir. Bu, insanı daha da yorar ve olayları çözmek yerine biriken yükle mücadele eder hale getirir. Böyle anlarda ben genelde durup bir nefes almayı, her şeyi sırayla ele almayı seçiyorum. Çünkü üst üste gelen bu durumların altında ezilmek yerine, bir adım geri çekilip sakin kalmak beni daha güçlü yapıyor. Hayat her zaman böyle, bazen sınar, bazen de üst üste fırsatlar sunar. Önemli olan her durumda dengede kalabilmek.
Çok doğru 👌
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙂
Evet, bazen hayat öyle bir şekilde akar ki, bir şey olmaya başladığında diğer olaylar da peş peşe gelir. Bir başarı ya da değişiklik yaşadığınızda, hayatın diğer alanlarında da benzer bir ivme yakalanıyor. Bu, bazen bir zincir reaksiyon gibi olur; bir olayı tetiklediğinizde, başka şeyler de birbirini izler. Aynı şekilde, olumsuz bir durum yaşandığında da genellikle diğer zorluklar arka arkaya gelir. Ancak bu, her zaman geçerli değil. Her şeyin bir zamanlaması, ritmi vardır ve bazen her şeyin üst üste gelmesi, büyüme ve öğrenme fırsatlarına dönüşür.
Doğrudur
Cevap
34Cevap
iyi akşamlar. genelde öyle olur maalesef
Nedense o tarz olumsuz veya olumlu süreçler yaşanır her insanın hayatında ilginç gerçekten.. Acaba üst üste güzellikler gelince nasıl oluyor merak ediyorum 😅
Bazı şeyleri yaşamak kader
Bazılarını yaşamak ise kederdir.
Ancak günün sonunda bize kalan büyük bir tecrübe ve yola devam edecek güce sahip olmanın hafifte olsa yüzümüzde belirecek tebessümüdür.
Geliyor 😂 babamın telefonu kırılmış ona telefon aldım aynı gece TV bozuldu sabah TV aldım bu kez buzdolabının sesi değişik geliyor 😂 komple elektronik eşya yenilemek gerekecek gibi görünüyor
Şuanda tamda öyle her sey üstuste geldi ilk defa ilk yasıyorum abim benimle hıc konuşmuyor benimle duymuyor beni duymamazlıktan geliyor umursamıyor neymiş bu antibiyotik verdım diye cocuk gibi alınganlık ediyor Evin ıcınde böyle yapması bile gıcığıma gidiyor artık dayanılmaz bir sey bu bi de bu nasıl kardeşlik anlamıyorum
Haftalardır böyle
Genel olarak evet gel gel kutup ayısı arama çöllerde burdayım diye bağırırım 😀
Evet üst üste geliyor ve mutsuzum spor yapmaya bunu içimden atmaya çalışıyorum
Güzellik değil ama olumsuzluklar peş peşe hep 😏
aynen öyle gelidi 10 nu birden yoklukta cölde suya hasret
geldi mi *
Evet bazı zamanlar öyle oluyor. Bize sadece her ne olursa olsun şükretmek düşüyor.
Evet genelde öyle olur ama ben bug'unu buldum.
Fırtına çıktığında kasırganın ortasında bir ağaca tutunup geçmesini bekliyorum. Kaçsam daha çok enerji harcayacağım onun yerine korkmadan bekliyorum. Böylece kısa sürede güneş açıyor botların içindeki çorapları kurutmak biraz zaman alabilir. :)
Ben hep kötü şeylerle sınandım Allah'a şükürler olsun ki hep kurtuldum kurtardılar yani evet benim başıma çok gariptir aileni seçemediğin için baba tarafından geliyor
Genelde her şey üst üste geliyor. Bazen bertaraf etmek zor olsa da yapabiliyoruz. Alıştık ne de olsa.
Bazen oluyor tabiki belki de olumsuz giden bir şey dikkatimizi dağıtıyor ve kendimizi toplayamadığımız için ard arda hatalar yapıyoruz
Güzelliklere denk gelmedik ama olumsuz şeyler bir başladımı korkuyorum başka nerden ne çıkacak artık diye.
hep ust uste gelir biriside ben sonra geliyim demiyor
Evet benim öyle geldiği zaman iyide kötüde üst üste gelir
Genelde öyle oluyor ama herşeye hazırlıklıyım lhgjşsd
Evet, kesinlikle öyle oluyor ama aksiliklerin üst üste gelmesi daha çok oluyor...
Evet maalesef eğer kötü bir olay yaşamışsam uzun bir süre devamı da geliyor
biri gelince diğeri unutuluyo galiba hep tek benim
Ulan hepsi mi beni bulur derler ya.
Heh işte aynen öyle 😥
her şey üst üste gelir toparlanmayı düştüğümüzde o yerden yükseklere kalkmayı bilmemiz gerekir
Iyi olan birseyse mahsuru yok müsaitim tabiiiki gelebilirler :)
Benim dertler aynı ıslak mendil gibi birini çekince diğeride geliyor
Murphy yasaları gereği oluyor evet :D
kötü şeyler hep üst üste geliyor benim öyle oluyor
Evet, hep öyle olur zaten. Bu bir döngü maalesef.
Keşke güzellikler üst iste gelse
evet bi başladımı sonuna kadar gidiyor
Aynen öyle hiç şaşmaz
Genel olarak evet bazı sıkıntılar oluyor.
Yapacak bir şey yok
Evet iyi kötü üst üste geliyor
Bazan plur ama sende olmaması dilegiyle
Evet, üst üste geliyor.
Oluyor öyle dönemler…
Ortalama olarak evet öyle üst üste gelirler
kötü olaylar için geçerli genelde
İyi ya da kötü farketmez üst üste gelir.
Olumsuzluk anlamında evet
Hayatında ne oldu
Umarım iyi şeyler mucizeler olmuştur
İnşallah Allah kalbine göre versin
Kendine iyi bak
Kamyonu patlamış fren gibi geliyor :D
Gelebilir
kesinlikle öyle
Şükretmeyi ogrendik
Bazen
Maalesef gelir.
Tabi kesinlikle sıra hiç şaşmaz