Kişilik & Karakter Hayat hep inişli çıkışlı mı sizin içinde? MayaaGüzel Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hayat zirveye taşınıyor bu aralar karanlık günlerin ardından Aydınlık günler bizimle🤍 Hayat hep inişli çıkışlı mı sizin içinde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır ben hep iniyorum hayatta maalesef.. 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok sevindim adına! Öyle ya bi gün mezar bulsam da atlasam dersin o günün yarını Allah sana uçmayı nasip edecek haberler verir.. δ 1 2 Yorumla MayaaGüzel +1 yıl Kesinlikle... İyileşmek uzun bir süre ama güzel eğlenceli bir süreç. Yorumla yolcununbiri +1 yıl He ya Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu aralar bir düzlükte yürüyorum. Ama içsel olaylarda evet olabiliyor zaman zaman 😅 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Son yıllarda yaşamış olduklarım hep iniş olsa da, çıkış da olacak biiznillah. 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Hepimiz için öyle aslında... 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnişli.Çıkışı daha göremedik 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. İnşallah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben hep iniyorum hayatta maalesef..
Çok sevindim adına! Öyle ya bi gün mezar bulsam da atlasam dersin o günün yarını Allah sana uçmayı nasip edecek haberler verir.. δ
Kesinlikle... İyileşmek uzun bir süre ama güzel eğlenceli bir süreç.
He ya
Bu aralar bir düzlükte yürüyorum. Ama içsel olaylarda evet olabiliyor zaman zaman 😅
Son yıllarda yaşamış olduklarım hep iniş olsa da, çıkış da olacak biiznillah.
Hepimiz için öyle aslında...
İnişli.
Çıkışı daha göremedik
İnşallah
hayat beni yoruyor