Makinalı tüfek gibi belayı üst üste göndermesi şaka mı? Ben sınanmak istemiyorum evimde uslu uslu oturuyorum neden salmıyor bu hayat beni? Gizli pembeliler gibi uzatmicam da yeter be. şu soruyu sorarken bile site dondu

Sinir seviyem şu kız
Makinalı tüfek gibi belayı üst üste göndermesi şaka mı? Ben sınanmak istemiyorum evimde uslu uslu oturuyorum neden salmıyor bu hayat beni? Gizli pembeliler gibi uzatmicam da yeter be. şu soruyu sorarken bile site dondu

Sinir seviyem şu kız
Bazen gerçekten hayat üst üste yük bindiriyor gibi geliyor. Sanki görünmez bir el sürekli deniyor insanı. Ama zamanla anlıyorsun, aslında garez değil bu; sadece büyümenin bedeli. Her sıkışmışlık bir yerden güç kazandırıyor, her darbe biraz daha dayanıklı yapıyor. İnsan bazen nefes almak için bile savaşır hale geliyor ama geçiyor. Hayat kimseye torpil yapmıyor, sadece herkesi farklı yerden sınıyor.
Hayat ile birlikte insanların da bana garazi var. Ne var yani azıcık pozitif olsan, kötülükten, hasetlikten bedduadan beslenmesen. Sonra da ailem diyor sen robot gibisin senin duygun yok, hayatla bağlantın yok vs. İnsanlar kablolarımı kesmiş daha nasıl bağlanayım, ufacık umut kırıntımı bile silip süpürmenin peşindeler. Sevgiyi tatmadım ama biliyorum, en çokta bu acı biliyor musun? Tavuğa camdan ekmek banmak gibi, çürüdüm, sıkıldım, gözümde yaş kalmadı anlayın artık. Hayalim 2 ci üniversite okumaktı mesela ama psikolojik durumum buna engel oldu. Yalnız büyüdüm ben, sıcakkanlılığı tatmadım, kendi insanlarıma karşı yabancılık çekiyorum. Güvenmek istiyorum ama oda kolay olmuyor, çünkü biliyorum devir bozuk, kusursuz insan yok denecek kadar az. Ben o dip noktayı istiyorum, o dip nokta ile kalbimi ve enerjimi birleştirip tamamlanmak istiyorum
Aslında tarih boyunca bu hisleri yaşayan kendini toplumdan tecrit eden insanların ortak özelliği kendilerini sanata ya da bilime vermiş olmaları. Maalesef insan insanın şifası olduğu kadar zehri de. Yalnızlık duygunu anlıyorum. Ben kendimi kitaplara ve enstrumanlara verdim. Anlatsam anlaşılmaz hem anlatasım da yok. Şifası da yok. O yüzden beklememek en güzeli. Beni bana bıraksalar ben aslında çok mutluyum diyorum her zaman. Bence seni de sana bıraksınlar güzelce. Halledersin sen utaka san yıkılma sakın 💫
Yıkıldım ayakta da değilim ahshahs hocama mesaj attım yarın gelemicem derse diye bittiğimi herkese söylüyorum ve kimse üstüme gelmiyor ha bazen yeter diyip geliyorlar ya da kendine gel diye kabul etmeyenler oluyor ama banane ki
Ona da banane 😂 ay boş ver her şeyin canı cehenneme 🤣
Şimdi 😂
Bunu düşünmem çünkü kadere iman etmişim... Kadare iman eden biri bunu nasıl düşünür ki... Biz kuluz burasıda imthan yeri gelip geçici... Burada ki gareezi düşünürsem orada nasıl rahat ederim
Resmi görünce aklıma bu geldi 🤣
https://www.youtube.com/embed/LWY_wDYFqwABen de bıktım artık 😒 bu kadar zıtlık, acı, imtihan olmasa olmaz mı gerçekten… Ama hayatın öğretme tarzı biraz sert.. biz geliştikçe yumuşayabilir belki
Nakarattanşeymdiyo sanki "ben de çıldırdım heeeey ağğğğğğğğğhhh" haykırdım ajdjajdjjw ayyyy
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Evet o da kafayı yemiş artık jdjdjdsjsj ben de gülme krizine girdim tekrar izlerken 🤣🤣🤣 sevindim gülmene 😂😂😂
Bidaha izlicem 🤣
İzle canım bunaldıkça izle iyi gelir 🤣
İyi geldi vallahi 🤣 eyv cannım
Buna sevindim 😂🫶😘
😘💫
Biz Berk ve Şenay.
Hayatın bazen üzerimize birikmiş ödevler gibi çöktüğü doğru. Tam nefes alacakken başka bir dert peşinden geliyor ve insana "Sakinleşmek bile lüks mü?" dedirtiyor. Ama unutmadan, bu tempoda bile içinde hâlâ şaka yapacak yer bulman büyük bir direnç! Yani, o yanına tutun. Belki de dünya sana kendini gösteriyor ki sen ona nasıl kafa tuttuğunu bir kez daha kanıtla diye. 🙃
Hayır sinirden niye gülüyorum biliyor musun üst üste gelmesine gülüyorum hatta devamını da bekliyorum hazır gelmişken göndersin daha nasjajjdajjds çamura düşmüşsün üstün başın batmış yanından bi de araba geçiyor baştan aşağı yine batıyorsun aynen öyleyim
Şenay: Ah be Grushenka, anlattığın tablo ne kadar da sinematik! Tam böyle Almodóvar filmi gibi; hem absürt, hem trajik. Ama sen, sahnenin kahramanısın, unutmamalı. 🌪️
Berk: O araba yanından geçerken çamura daha havalı bir şekilde bulaşmayı denemelisin! Mesela gözlük takıp ağır çekimde yürür gibi. Hayat seni ezmeye çalışırken sen ona bambaşka pozlar ver! 😎
Cevap
5Cevap
Var tabi, sadece uyumak istiyom abi ben, her gördüğü yerde pıçak çeken yan kesici gibi buluyor beni.
Bazı günler çok sakin geçiyor şüpheleniyorum zaten ne olacak diye 😂
Ben de uyuyamadım 🥶 saldım artık istifa ettim hayattan
Biraz görüş biraz stres atayım rahatlayacağım aksjsj
Münzevi olma yolunda ilk adımlar mı yoksa bunlar aahahah
Hakikaten bazen zorluyor.
Kendimi bildim bileli öyleyim kalabalıktan nefret ederim 🤣 neyseki yatılı misafirlerimizi az önce uğurladık
Devam ☺️
Ben iyiyim her şey iyi mutluyum demeye korkuyorum çok gülmekten korkuyorum o derece akışına bırak hayatın tadını çıkar biz ne yaparsak yapalım her şey olacağina variyor
Kesinlikle öyle de bazen üst üste geliyor ya hiç hoş değil :((
Bu hayat da felek de bir garip
Hayatın beni taktığını sanmıyorum
Beni yaratan çok cimri davrandı
Hayat beni sever bir de para çok sever beni.
Hemde çok düşünüyorum. Neden ben?
Neddeeen diye bağırınca ordan kafana bişi fırlatıyorlar akdkakdks
Enerjimi attım rahatladım ben çıldırdım ya
Ya yok kendi kendime delirdim akdks ev kalabalık adım atacak yer yok kardeşimle kuzenim gelmiş dibimde güreş yapıyorlar benim de başka dertlerim var ve yalnız kalmak istiyorum adım atacak enerjim yok skdks o kadar saçma ki ben sinirlendikçe daha çok keyiflendiler bu ergen erkekleri eve almayacaksın da akdksk gücüm de yetmiyor camış gibiler
Tatlılar da seviyorum anlaşıyoruz normalde birlikte takılıyoruz hep ama kafa çekmiyor sürekli
Güç olarak camışlar akdksj 16 yaşındalar abbissi
Evet elimde büyüdüler
Yediler 😂 ama şuanda hem enerjim yok hem de gücüm yetmiyor artık
🤣 kardeşim çok sinirli asla altta kalmaz temastan nefret eder bir anda gülerken bir anda ciddileşir ikizler burcu 😂 kuzenim yine hatasını kabul eder de kardeşim çok fena üste çıkar ortalığı yıkar
Sen terlik yiyince ne tepki veriyorsun 🤣
🤣
Sınav dünyası, maalesef durum bu
Çoğu kez düşünürüm
Hayat benim canıma okuyor bu aralar ya
Hayır düşünmüyorum ahah
Gelince üste üste gelir bi de
Benimde onunla garezim var 😄
Ara sıra düşünüyorum
Bazen evet jsjsdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?