Kişilik & Karakter Kendi cinsinizde en irite edici bulduğunu davranış nedir? MCanKece Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler ya da kadınlar keşke bunu yapmasa dediginiz Güncellemeler1 yıl Ya kişilik özellik sordum ben soruyu niye buraya aliyon mal site site bile sapik ya Kendi cinsinizde en irite edici bulduğunu davranış nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sapık olmaları 0 0 Yorumla
Rıfat84 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Nefes alsın yeter modunda takılıp karşı cinsin kölesi olması hadi tamam kızlarla takılırsın sevgilinin dediklerinş yaparsın ama köleside olma zahmet olmazsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl küfür 0 6 Yorumla MCanKece 1 yıl Kadinda hoş değil evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl erkekte de degil de iste alıstık etmeyen erkek yok Yorumla MCanKece 1 yıl Sen kapalı misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl degilim niye sordun Yorumla MCanKece 1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sapık olmaları
Nefes alsın yeter modunda takılıp karşı cinsin kölesi olması hadi tamam kızlarla takılırsın sevgilinin dediklerinş yaparsın ama köleside olma zahmet olmazsa
küfür
Kadinda hoş değil evet
erkekte de degil de iste alıstık etmeyen erkek yok
Sen kapalı misin
degilim niye sordun
Merak ettim
👍👍