Astroloji & Burçlar Seni etkileyen sana en uygun olduğunu düşündüğün karşı cins burcu hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soru süper de görüş yok 😂😂 Seni etkileyen sana en uygun olduğunu düşündüğün karşı cins burcu hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Yengeç ama işte yengeçler bana yaramıyor bende saldım valla koç gelsin ona bile razıyım 1 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Boğa, başak, kova, balık, akrep den biridir. Başak ve Boğa ile iyi anlaşıyorum özellikle. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne kaldı geriye 😂 Yorumla Legalpainn Oğlak +1 yıl 7 burç kalıyor. :D 6 burç da olma ihtimali olanlar. Başak ve Boğa ile iyiyim en çok. Diğer 7 ile hiç anlaşamıyorun Yorumla Soran +1 yıl Boğaym bende 😂 Yorumla Legalpainn Oğlak +1 yıl 5 burç diyecektim xd neyse. Ben de oğlak yükselen Boğa xd Yorumla Soran +1 yıl Boğa candır 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yükselen burcu akrep ve yengeç olan, güneş Burcu Koç- balık arası ve yay, terazi burcu olanlar 1 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% Aslan +1 yıl KOVA yım ama İkizler ve Terazi olabilir 1 0 Yorumla
thirdstone Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% Akrep +1 yıl İkizler 🥂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir akrep olarak ikizlerden etkilenmek delilik olsa gerek 😂 Yorumla thirdstone Akrep +1 yıl Kesinlikle. Bu kadar cool relax partnerini darlamayan baska bir burç daha yok Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yengeç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengeç ama işte yengeçler bana yaramıyor bende saldım valla koç gelsin ona bile razıyım
Boğa, başak, kova, balık, akrep den biridir. Başak ve Boğa ile iyi anlaşıyorum özellikle.
Ne kaldı geriye 😂
7 burç kalıyor. :D 6 burç da olma ihtimali olanlar. Başak ve Boğa ile iyiyim en çok. Diğer 7 ile hiç anlaşamıyorun
Boğaym bende 😂
5 burç diyecektim xd neyse. Ben de oğlak yükselen Boğa xd
Boğa candır 😂
Yükselen burcu akrep ve yengeç olan, güneş Burcu Koç- balık arası ve yay, terazi burcu olanlar
Yengeç erkeği olmasında
Niye kız
KOVA yım ama İkizler ve Terazi olabilir
İkizler 🥂
Bir akrep olarak ikizlerden etkilenmek delilik olsa gerek 😂
Kesinlikle. Bu kadar cool relax partnerini darlamayan baska bir burç daha yok
Yengeç
Vazgeçin şu hurafelerden.
Kocc